ADIOo Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) witanm posiadam ploter HP 500 DJ i mam problem z drukowaniem plansz w formacie A1 z Corela. nie wiem czego to moze być przyczyna ale strasznie wolno drukuje, wydrukuje pare pasków i stoi na kilka minut, potem znow i dalej stoi. Jedną kartke A1 drukuje okł 20 min. windowsa mam XP Profesional by Symilion SP.3 sterowniki do plotera najnowsze z internetu problem zaczyna się z planszami jak już mają gdzieś z 4 MB, posiadam plansze które posiadają 280 MB i te to drukuje z pół dnia jedną. Na wcześniejszym kompie nie miałem takich problemów wielkich a komp był słabszy Moze jakiś szybszy windows? Edytowane 17 Września 2008 przez ADIOo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 a może tak normalny windows z sp3 a nie made by ktośtam i nie wiadomo co w nim siedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...