Zulok Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Witam Chciałem sobie zrobić blok wodny wzorowany na Nukleonie lub na tym bloku http://mcs.pc.pl/produkt1232.html ale pisze ze blok nie pasuje na lga 775 a właśnie na to chcę ten blok zrobić. I właśnie tu mam pytanie blok nie pasuje, bo nie ma otworów do montażu i trzeba używać adaptera czy po prostu się nie mieści? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Może zawadzać o kondensatory popatrz w galerii był jeden temat co trzeba było zrobić [szlif] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 pasuje ale musisz spiłować, sprawował się nawet całkiem nieźle ale i tak zmieniłem przydało by się jescze przerobić multizapinkę(trzeba dokupić) aby weszła między top a plexę to by lepiej wyglądało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulok Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Ma kolega Dar!ush zdjęcie z boku by zobaczyć ile tego trzeba było z piłować i jak szeroki pasek tego było? P.S Jaki jest rozstaw dziur do montażu radiatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 było spiłowane <1mm a szerekość to myślę gdzieś min 7mm rozstaw lga775 to 72x72mm od środków otworów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulok Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Oglądałem płyta z chipsetem P45 i zauważyłem, że tam nawet blok na 72 milimetry się nie zmieści, bo są bardzo blisko kondensatory przy sokecie. P.S Znacie jakiś sklep z nie drogimi złączkami choinkowymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 właśnie dlatego trzeba spiłować/zfrezoawać blok żeby był nad kondensatorami... cooling.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...