racegrid Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Modern Warfare 2 - TEMAT GŁÓWNY CEO Activision Publishing Mike Griffith potwierdził, że Infinity Ward, któremu zawdzięczamy Call of Duty 4: Modern Warfare powróci za sprawą Call of Duty 6 w przyszłym roku. Prawdopodobnie 6 część gry wpisze się w zastosowaną już strategię i gra ukaże się na wielu platformach - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PS2 a nawet Wii. Na razie jest jeszcze za wcześnie aby mówić o jakichkolwiek szczegółach związanych z Call of Duty 6, jednak jak tylko czegoś się dowiemy natychmiast damy Wam znać. źródło klik Edytowane 23 Maja 2009 przez racegrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Jedno jest pewne jeszcze więcej liniowości i skryptów ^ ^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 W sumie można założyć już temat Call of Duty 7 bo za dwa lata na pewno się pojawi, można więc powiedzieć, że CoD dołączy niedługo do panteonu sław takich jak FIFA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 W sumie można założyć już temat Call of Duty 7 bo za dwa lata na pewno się pojawi, można więc powiedzieć, że CoD dołączy niedługo do panteonu sław takich jak FIFA.Jeśli będą miodne jak czwórka, to nowa odsłona CoD może wychodzić nawet co 2 miesiące :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Jeśli będą miodne jak czwórka, to nowa odsłona CoD może wychodzić nawet co 2 miesiące :D Dobrze powiedziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) mnie irytuje to ze w produkcjach Infinity jest pełno skryptów szczególnie chodzi o te ciągłe respawny kolejnych przeciwników... na weteranie zajoba można dostać ale w CoD1 tego nie było, dopiero CoD2 i 4 Edytowane 17 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 mnie irytuje to ze w produkcjach Infinity jest pełno skryptów szczególnie chodzi o te ciągłe respawny kolejnych przeciwników... na weteranie zajoba można dostać ale w CoD1 tego nie było, dopiero CoD2 i 4 Może teraz tego bedzie mniej ? ;]. Może oprócz świtnej grafy pomyślą nad dobrym AI i mniejszą ilością skryptów. Oby MP trzymało poziom i to mi bedzie stykać (może nawet dodadzą rozwalające sie budynki itp - trza iść z duchem czasu :lol: - nie obraziłbym sie jakby tak zrobili ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Mimo że widać te skrypty to sie zastanawiam kiedy mieliście czas na zagłębianie się w te sprawy. Mnie czwórka tak wessała że nie widziałem nic oprócz super "filmu". No ale najpierw zobaczmy co pokaże 5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
לוק Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Może oprócz świtnej grafy pomyślą nad dobrym AI i mniejszą ilością skryptów.wtedy nie było by to juz Call of Duty :wink: jak dla mnie to zmianie mogł by uledz jedynie ten idiotyczny przyrost urodzen przeciwnika do momentu dojscia do checkpointa, i było by git glancuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 oby zrobili klimaty współczesne, to będzie cud miód gra B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Podejrzewam, że w grze Call of duty 9 będziemy walczyć już w kosmosie xD Trochę dużo tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 człowieku... w CoD 5 bedziesz miał 2 wojne swiatową...albo jakies inne G. w CoD 6 bedziesz mial wspolczesnosc, w Cod 7 znow 2 wojna//inne G., Cod 8 znow wspolczesnosc..... wiec nie pisz takich glupot, ze w kosmosie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 wiesz co to ironia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Nie no nie jest jeszcze tak źle, bo przynajmniej robią 2 różne firmy na zmiane czyli każda z firm robi co 2 lata, więc chyba nie jest to tak jak z fifą, bo fife chyba robi jedno studio co roku kolejna część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Nie no nie jest jeszcze tak źle, bo przynajmniej robią 2 różne firmy na zmiane czyli każda z firm robi co 2 lata, więc chyba nie jest to tak jak z fifą, bo fife chyba robi jedno studio co roku kolejna część.... z roku na rok coraz gorsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 wiesz co to ironia??gdyby wiedzial, to nie napisalby tych bzdur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 w grze Call of duty 9 będziemy walczyć już w kosmosie xD Chodziło mi o to, że w końcu skończą się im pomysły :P To był żart, pogrubiłem "emotke" Ale tu nie chodzi o moją nieudaną ironię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzibit125 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 nic tylko czekac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Pod koniec ubiegłego tygodnia oficjalnie zapowiedziano Call of Duty Modern Warfare 2, jednakże Infinity Ward nie chciało zdradzać szczegółów na temat gry, nie ujawniono także daty premiery. Z pomocą przyszło Activision Blizzard, które ogłosiło, że Call of Duty Modern Warfare 2 pojawi się w czwartym kwartale tego roku. Zdaniem firmy gra będzie jedną z najbardziej oczekiwanych premier końca 2009 roku i trudno się z tą tezą nie zgodzić. Podobnie jak Call of Duty 4, tak i Modern Warfare 2 skupi się na czasach współczesnych, a nie - jak inne gry z serii - na tematyce II wojny światowej. O samej grze nie wiemy zbyt wiele, jednak na pewno jej mocnym atutem będzie dopracowany i diabelsko grywalny tryb multiplayer. źródło: gry.wp.pl Edytowane 12 Lutego 2009 przez racegrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 I bardzo dobrze bo temat ww II w grach jest juz tak wyeksploatowany ze powoduje odruchy wymiotne. Ilez mozna strzelac do japoncow i niemcow. Imo 4 to byla najlepsza czesc z calej tej serii, oprocz niej jeszcze milo wspominam cod2. Mam nadzieje ze singiel w cod mw2 bedzie co najmniej tak dobry jak w 4, bo mimo wszechobecnych skryptow gra byla genialna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Bardzo dobra wiadomość :), seria COD to jak dla mnie jedne z najlepszych gier na PC, może poza COD'em WaW któremu czegoś brakowało ale i tak gra była całkiem dobra, a COD4 jest moją druga najlepszą grą na PC zaraz po Mafii. Skrypty w tej serii mi nigdy nie przeszkadzały, te gry mają coś w sobie, klimat zabija. Edytowane 12 Lutego 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Imo to sie powinno nazywać CoD6 ;). Widać jadą na sukcesie MW1 ale co tam. IW + CoD = miodna gra i taki był waśnie CoD4MW. Jeszcze jakby gra miała sie w tym roku ukazać to byłoby super. Ciekawi mnie tylko jak bedzie wyglądać (wystarczy lekkie ulepszenie tego co było) i jak multi bedzie sie sprawowało (nowe tryby itd). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Imho też sądzę, że wystarczy lekko grafę podkręcić, oby to tylko nie pociągnęło za sobą spaprania optymalizacji, która w MW stała na bardzo dobrym poziomie.. Postulat #1 (powtarzający się od wydania 1szej części dawno temu) - zróbcie coś wreszcie z tymi skryptami <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Imho też sądzę, że wystarczy lekko grafę podkręcić, oby to tylko nie pociągnęło za sobą spaprania optymalizacji, która w MW stała na bardzo dobrym poziomie.. Postulat #1 (powtarzający się od wydania 1szej części dawno temu) - zróbcie coś wreszcie z tymi skryptami <_< Skrypty w MW nie były takie złe - popatrz sobie chociażby na to co "oferuje" CoD5 - tam dopiero jest "skrypciarnia" - w dodatku skopana na maksa... Imho jak ktoś wyżej napisał IW + CoD - i wiadomo że będzie hit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Skrypty w MW nie były takie złe - popatrz sobie chociażby na to co "oferuje" CoD5 - tam dopiero jest "skrypciarnia" - w dodatku skopana na maksa... Imho jak ktoś wyżej napisał IW + CoD - i wiadomo że będzie hit... imho to nie jest dobre tłumaczenie ;).. IW od czasu CoD'a 1 (a już zwłaszcza UO) dostawało się od fanów za skrypty, po 5 (a w sumie 6) częściach mogliby wreszcie się za to zabrać..Nie chodzi mi tu o całkowite ich usunięcie, dobry skrypt nie jest zły, ale w kluczowych momentach rozgrywki akcje takiej jak w MW w tej siedzibie stacji TV były wpieniające.. 5 przegięła pod tym względem totalnie co w połączeniu z ogólną słabizną tej gry spowodowało, że chwilowo mam totalnie dość fps'ów II-wojennych (a jak sobie jeszcze Airborne'a przypomnę to się siekiera w kieszeni otwiera).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 I bardzo dobrze bo temat ww II w grach jest juz tak wyeksploatowany ze powoduje odruchy wymiotne. Ilez mozna strzelac do japoncow i niemcow. Imo 4 to byla najlepsza czesc z calej tej serii, oprocz niej jeszcze milo wspominam cod2.Zgadzam się z każdym słowem. Czekam z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie musi być lepszem od MW; Jeżeli utrzyma jego poziom, zaoferują kolejną świetną kampanię SP, znakomite MP... Będzie dobrze; Bardzo dobrze wręcz; Też już mam powoli realii II wojny światowej; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) A Wy caly czas nadal czepiacie tej 5-tki, dajcie zec ludzie juz spokoj, tylko wieszacie psy ciagle w kolko. IMHO mi sie zajebiscie, i caly czas w nia pykam, no bo ile mozna grac w jedna gre ;|? W CoD4 przegralem 450 h i juz nia tak bylem znudzony, ze wrecz cala ja wypompowalem, teraz gram w CoD5, mam juz ponad 100 h, ale powoli zaczyna mi sie juz tez nudzic, ale ja to zwalam na wiek, w CoD1 to mialem 600 h, i naprawde dalej mnie ciagnelo, w CoD2, juz az tak nie, ledwo 100 godzin. Fakt moze CoD5 jest troche gorszy od poprzedniej czesci, ale w koncu jest duzo trudniejsza, zaloze sie ze teraz jak bym wrocil do jedynki to az tak dorze by mi nie poszlo, z kazda czescia rozgrywka w serii CoD'a byla coraz latwiejsza, co w piatce okazalo sie zmiana, jest duzo trudniejsza od czwroki, no ale nic, pozostje nam czekac na czesc szosta, ktora mam nadzieje, nie bedzie gorsza od 4... A wiec do head'a na pub'e :ploom: Edytowane 12 Lutego 2009 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) WaW jest trudniejszy od MW bo skrypty osiągają tam apogeum, jak sobie przypomnę Reistag i setkę szkopów na schodach to momentalnie mnie od tej gry odrzuca i przypomina mi się jeszcze bardziej znienawidzony MoH Airbone. Czepiamy się 5tki jak każdej innej słabej gry. Edytowane 12 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) no bo ile mozna grac w jedna gre ;|?Jedno słowo - multiplayer ;p Fakt moze CoD5 jest troche gorszy od poprzedniej czesci, ale w koncu jest duzo trudniejsza,5 jest dużo łatwiejsza niż poprzednie części - "zasługa" skryptów... Co prawda to temat o 6/MW2 ale polecam - ;) Edytowane 13 Lutego 2009 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...