Xan02 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 No tak, ale w zwaizku z ta filmowa atmosfera, tworcy gry we weszystkich czesciach "oskryptowuja" co sie da. I podobnie jak w filmie wyglada to epicko i pewno wciaga, ale tak jak w filmie- drugi raz juz nie chce sie nam go ogladac, bo wimy co nas czeka w danej chwili <_< . Wiecej inteligentnego AI a nie skryptow zapewnilo by grze dluzsze "zycie". Oczywiscie nie ma to zastosowania do multi, ale single tez przeciez po cos jest. Zauwazyliscie ze CoD wychodzi nieamal co roku niczym FIFA albo PES :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Taki typ gry. Co do fify to na szczęście twórcy COD starają się utrzymać wyższy poziom czego nie można powiedzieć o produkcjach EA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Tylko, że akurat COD jest lepszy jakościowo i każda część to nie jest to samo co FIFA i PES... No może pomijając słabą 5tkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 COD jest dobry gry robi je IW (plus Cod2) ;]. Ja bym też chciał coś bardziej realistycznego na bazie coda ale to już miałaby być zupełnie inna gra z inną nazwą. Cod do bardzo dobre ponad arcade ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Nigdy nie podchodziłem do serii COD jako symulacji żołnierza na polu walki. Już sama regeneracja zdrowia po trafieniu to jakaś bzdura, ale w grze mi to akurat nie przeszkadza ;) Ogólnie jest to moja ulubiona seria FPS w militarnych klimatach ;) Do tego od COD 4 IW skupiło się bardziej na fabule i zrobił się z tego taki jakby interaktywny film. A nie jak to było w COD2 - oczyść budynki z wroga, wysadź budynek, czołg/i czy tam jakieś działa. W COD4 bardziej się postarali. Naprawdę nie spodziewałem się tak miodnej gry. Mam nadzieję ze MW2 powtórzy sukces. I jak wcześniej napisałem MP mnie zbytnio nie interesuje, ale SP jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Multiplayer Trailer http://www.gametrailers.com/video/multipla...n-warfare/53383 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Gra prezentuje się pysznie ; P : ) Ciekawi mnie tylko, jak to będzie chodziło na mojej obecnej karcie graficznej, tj. gf8800gt, czy szykować się na 'gwiazdkę' na zmianę karty na 260 ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Gra ma mieć niewiele wyższe wymagania od CoD4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Obyś miał rację, z tymi wymaganiami. Wygląda jak MW1. Końcówka intrygująca. Ciekawe, czy trochę fizyki, interakcji z otoczeniem, ragdoll dodali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Z nowości jakie widzę to chyba większa interakcja z otoczeniem (nie pamiętam by w cod4 tak było), widać jak latają doniczki, ziemia z doniczek, kwiatki, mają też być zwierzęta takie jak kury (to wyczytałem w CDA) które można zabijać w efekcie czego ma pryskać krew i pełno pierzu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 jak dla mnie wyglada jak MW1 ;] ale i tak kupie ;] mam słabość do tej gry ;] ale tylko do multi :P może w końcu odkopie swoją kopie i przejdę całego singla :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Rewolucyjnych zmian może nie ma, przynajmniej ich nie widać, ale wygląda to lepiej, zauważalnie poprawiona animacja postaci itd. itp. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Ogólnie fajnie. Kopia MW + ragdoll i niestety nowe rzeczy do killstreaków... Jakieś bombardowanie z powietrza ? na co to komu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 jednym sie spodoba innym nie - jak dla mnie ciekawa opcja, pogram ocenie. Przeciez zawsze sa serwery z wylaczonymi dodatkami (MW - heli i granaty ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 No niby tak ale na def są więc 99% serwerów będzie miało takie zbędne dodatki, które będą fajne ale tylko na początku. Później będą przeszkadzały w rozgrywce i sprawiały, że stawała sie mniej ciekawa (tak jak w MW1). Moim zdaniem mogą takie rzeczy zostać ale muszą być zmodyfikowane plus trzeba zwiększyć limit dla poszczególnych streaków (np. nalot dopiero po 7 a heli po 10 czy więcej nawet ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Dokładnie ZIBI_PL! Np. jeśli chodzi o ostatnie COD:WAW, to dzięki takim modyfikacją jak OpenWarfare, serwery "Tactical-Realism", ta ostatnia część COD jest naprawdę przyjemną grą : ) szczególnie po ostatnim patch'u, po którym nawet na def. wersjach gry multi stało się przyjemniejsze : P : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 kto wie - moze tworcy dadza mozliwosc wylaczenia owych "smaczkow" bez zbednych modow ;] i skoncza sie serwery na def z powitaniem "granatnik, heli, granaty - kick" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 No i ciach!a znowu ten nalot. Ba nawet dodali radar w broni. Szkoda nerwów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Ba nawet dodali radar w broni.Bedziemy polowac na alieny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Prędzej na małpy :P Ta broń to będzie hit jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) To nie jest broń z radarem a radar z bronią ;]. W gamplay movies była zupełnie inna bron z tym radarem - tutaj to jest wersja ckm :lol2: Edytowane 28 Lipca 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 To jest czujnik tętna [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Mimo wszystko uważam, że ekipa IW nas nie zawiedzie, ani nie zniesmaczy ; ) [oby! ; D] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 taaaaaaak! chetnie dorwe ja w swoje łapki! :) co prawda tylko dla singla, bo w codzie liczy sie dla mnie tylko to :) a multi wole grac w co innego... a wiec CZEKAMY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Activison jakiś czas temu ujawniło ceny poszczególnych edycji Modern Warfare 2 na konsolach (X360 oraz PS3). Dziś dowiedzieliśmy się ile kosztować będzie standardowy zestaw, gdyż tylko taki będzie dostępny, na PC… cena to - 59,99 USD - czyli tyle samo, co zwykła edycja na konsoli. Jaki jest tego cel? Wydawca chce sprawdzić, czy posiadacze komputerów będą w stanie wydać tyle pieniędzy na grę.Niską sprzedaż pewnie zrzucą na wszechobecne komputerowe piractwo... :mur: Edytowane 29 Lipca 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Oj, choć nie wiem, jak dobra ta gra by było, to 60$ na nią nigdy nie wydam. O mam nie głupi pomysł. Niech wydadzą grę za 10$ i wtedy zobaczą jaka będzie sprzedaż... Edytowane 29 Lipca 2009 przez ShadyTurtle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Chyba ich pogielo.... 180zl lekka przesada, ale moze moze... Jak juz bede pewny tego ze gra jest warta tych pieniedzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Niższa cena produktu nie musi wcale oznaczać niższego dochodu ze sprzedaży : ) no ale dział finansowo marketingowy Activision najlepiej wie, co robi ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 szkoda ze cdp w polsce tego nie wydaje, byłaby zawsze szansa na ludzką cenę... imho jeśli gra będzie tego warta to trzeba będzie trochę przyoszczędzić na jej zakup ;) ale fakt 60$ to trochę zaporowa cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zwlaszcza ze za CoD4 w dniu premiery zaplacilem 79zl ;] Chyba czas zakupic CoD5 ma juz w miare fajna cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...