bielski Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) "There IS a console. Just open your players\config.cfg file and add at the bottom: 1. set developer "1" 2. set thereisacow "1337" 3. set con_minicon "1" You will have a miniconsole at the top left at your screen. I'm working on unlocking the full console." to co znalazlem apropo konsoli :P Edytowane 13 Listopada 2009 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raus Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 A wyczyściłeś po odinstalowaniu sterowników wszystkie pozostałości po nich? np. driver sweeper'em? Odinstalowałem stare stery driver cleanerem i ponownie zainstalowałem beta 195.39. Tym razem się poprawnie zainstalowały, ale z grą to samo. Zapodałem Twój konfig i również bez zmian :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Kolejne porównanie PC/X360/PS3 http://www.gametrailers.com/video/pc-ps3-3...n-warfare/58991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielik17 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Kolejny mój filmik, tym razem z multi http://www.youtube.com/watch?v=u0tASZepIlU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Kolejny mój filmik, tym razem z multi http://www.youtube.com/watch?v=u0tASZepIlU"kur**a" przy pierwszym zgonie-bezcenne;) Co do gameplaya to mi sie podoba , chyba trzeba poczekac az stanieje i sie zaopatrzyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Kolejny mój filmik, tym razem z multi http://www.youtube.com/watch?v=u0tASZepIlU Strasznie drętwo... widać, że na padzie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Każda próba (nawet po wczorajszej udanej) kończy się jakimiś kolejnymi aktualizacjami. Sama rozgrywka wydaje się być jeszcze szybsza i jeszcze bardziej chaotyczna. Konkretna ocenka dopiero po zdobyciu większej ilości perków i poznaniu mapek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Chcecie sobie wydłużyć rozgrywkę to grajcie na veteranie ;) Po mniej więcej 4h gry jestem dokładnie w połowie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Działają wam klawisze z bloku numerycznego? Edytowane 13 Listopada 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Podobno w wersji pudełkowej PL można zmienić język na angielski (w Steamie), może ktoś to potwierdzić? Aczkolwiek mam przeczucie że się nie da, wszakże Edytowane 13 Listopada 2009 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Pograłem trochę w singla (około 4h) i jestem na etapie, w którym muszę dojść do "Whiskey Hotel". Daleko do końca?:) Wrażenia jak narazie mieszane: - gra wygląda w zasadzie jak czwórka, trochę może zwiększyli ilość szczegółów niektórych obiektów - działa całkiem sprawnie na moim niezbyt nowym już sprzęcie (E2160 @3GHz, 4GB, 8800GT) - fabuła? trochę bardziej zakręcona niż w czwórce - rozgrywka? tak jak można się było spodziewać typowa dla CoD-a - zwraca uwagę ogólne dopracowanie gry, widać, że wyłożono na to mnóstwo zielonych, choćby przerywniki między misjami - coś pięknego Natomiast na minus jak dla mnie wypadają rzeczy takie jak: - dźwięk (poza muzyką i wypowiedziami postaci) - wybuchy, strzały nie są specjalnie ciekawe. Przy takiej rozpierdusze jaką widzimy na ekranie uszy powinny puchnąć ;] - działanie broni - jakoś nie czuć większych różnic między nimi. Chociaż modeli jest całe mnóstwo to nie odróżniają się od siebie. Szkoda bo fajnie byłoby "poczuć" większy power np. FN-Fala w stosunku do M4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie wiem czy ktos juz to tutaj dawal http://zagraceni.pl/polonizacja-mw2-podwojna-porazka Poprostu swietna. Swoja droga chetnie kupilbym wersje pc'towa ale poczekam az troche ceny zejda w dol, 120zl to troche za duzo jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Co do tych wybuchów. Ciężko było zrobić coś w stylu Medal of Honor ostatniego? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Multi to momentami parodia. Brak team balanca, a tym bardziej braku możliwości samodzielnej zmiany teamu to jakiś żart. Momentami gra się 3 vs 8. Druga sprawa to masa wyskakujących, napisów, znaczków i innych dupereli - prawie jak UT, choć tam uważam to za stosowne. Psuje to odbiór gry, ale po paru rundkach da się przyzwyczaić. Czy scena coda będzie miała możliwość/umiejętności co pozwoli na stawianie serwerów dedykowanych? btw. może dopisek PPC przed nickiem? Może uda się spotkać swoich. Druga sprawa, możecie mnie dodać na steam, nick xpektor. Edytowane 13 Listopada 2009 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Czy scena coda będzie miała możliwość/umiejętności co pozwoli na stawianie serwerów dedykowanych?Nie bedzie sceny tego coda :D Chociaz mam nadzieje ze sie myle i kasa wydana na kolejnego coda nie pojdzie na marne i bede mogl pograc jak chce gdzie chce i z kim chce. Mapy MP sa dobre, a to dobrze wrozy :) Edytowane 13 Listopada 2009 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 ten moment w łaźni nie przypomina wam jakiegos filmu? ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Ani tak nie mów. Mam te same obawy co do moich PLNkow, jednak brat bardzooo sobie chwali SP. Tak czy owak ja tą grę kupiłem z myślą o multi... no zobaczymy jak się będzie sprawa toczyć. Narazie musze odblokować perki od Dead Silence. Niestety łośki zabrały mi moją ukochaną MP5... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Nie wiem Panowie. Jestem tym nowym CODem wrecz zniesmaczony. Wlaczylem ta gre na najtrudniejszym poziomie i czegos takiego jeszcze nie widzialem. W MW1 do polowy gralem na najtrudniejszym...a potem przelaczylem na sredni zeby tylko ja przejsc. Natomiast w MW2 jest taki chaos (zwlaszcza w brazylii) ze poprostu rece opadaja. Przeciez to nawet banda zolnierzy z DHD by nie dala rady ich wszystkich zabic. Jak w koncu skonczylem etap w slumsach to odechcialo mi sie grac. Fabula poprowadzona jakos zbyt szybko, rwanie, raz tu raz tam. Przeciwnicy i ich magazynki bez dna to juz inna sprawa. Grafika jakos nie zachwyca choc nie jest tak zle. Podsumowujac moj na razie krotki epizod z ta gra to dla mnie te cale oceny w magazynach, szal na ta gre i zachwyty to jakies nieporozumienie. Forma rozgrywki, chaos, absurdy, brak jakiegolwiek realizmu (poza tym ze mozna zginac) wolaja o pomste do nieba. Dla mnie jak na razie klapa roku... Edytowane 14 Listopada 2009 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Łał. Jeden wieczór grania :) . Następnym razem niech zrobią z tego "celowniczek" jak japończycy. Grafika - bardzo fajne efekty specjalne - popiół i deszcz w nocy wyszły elegancko, mgła chyba najfajniejsza jaką widziałem. Brak fizyki typu ragdoll wkurza - goście giną w te kilka animacji na krzyż, przy czym nieraz upadają ze trzy sekundy - a człowiek dalej strzela w typa :/ Fabuła zaiste filmowa, brakowało mi tylko kosmitów - lol. Dobrze, że nie przerywa misji bo postrzeleniu swojaka, bo koledzy z teamu co rusz wyłazili pod celownik. Przy tej feerii barw na ekranie są po prostu nie odróżnienia od wroga, tym bardziej że ten często gęsto atakuje od tyłu. Broni od wiwatu, tylko że poza wyglądem można je podzielić góra na 3-4 typy. Reszta to kosmetyka. Dlaczego nie ma wyboru ognia pojedynczy/ po 3/ seria???? Generalnie zbyt wkurza multum ograniczeń jakie są zastosowane tylko dla uproszczenia, a w końcu wiodące do zidiocenia zabawy - 7/10. Multi nie ruszam, bo szkoda życia po 30ce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Pograłem trochę w singla (około 4h) i jestem na etapie, w którym muszę dojść do "Whiskey Hotel". Daleko do końca?:)Jesteś już przy końcówce :) Nie wiem Panowie. Jestem tym nowym CODem wrecz zniesmaczony. Wlaczylem ta gre na najtrudniejszym poziomie i czegos takiego jeszcze nie widzialem. W MW1 do polowy gralem na najtrudniejszym...a potem przelaczylem na sredni zeby tylko ja przejsc. Natomiast w MW2 jest taki chaos (zwlaszcza w brazylii) ze poprostu rece opadaja. Przeciez to nawet banda zolnierzy z DHD by nie dala rady ich wszystkich zabic.Powiem tak, 1 (jak dla mnie) jest w jakiś sposób bardziej wymagająca dla gracza niż 2. Szczerze, w MW2 nie miałem zbyt dużo momentów w których musiałbym się nadmiernie męczyć za to w 1 było ich od zatrzęsienia. Może to przez długość gry :) Dobrze, że nie przerywa misji bo postrzeleniu swojaka, bo koledzy z teamu co rusz wyłazili pod celownik.Przerywa. Jak strzeliłem w sufit z javelina to od razu był 'gejm ower' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Niezły bajzel tutaj się utworzył. Topic oczyszczony i odpowiednie osoby oprocentowane. Proszę starać się unikać nagminnego OT i gadaniu o ruskich wersjach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Jesteś już przy końcówce :) Powiem tak, 1 (jak dla mnie) jest w jakiś sposób bardziej wymagająca dla gracza niż 2. Szczerze, w MW2 nie miałem zbyt dużo momentów w których musiałbym się nadmiernie męczyć za to w 1 było ich od zatrzęsienia. Może to przez długość gry :) Przerywa. Jak strzeliłem w sufit z javelina to od razu był 'gejm ower' :D Co Wy jaja robicie? 4h singla? Lekko smieszne wydawac gre, robic taki szumwokol niej - jakie to cudo niesamowite. Im dluzej czytam to co piszecie, bugi i uproszczenia w multi, to coraz bardziej zastanawiam sie czy warto wydac te 100pln na tą gre... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Kilka dni temu oglądałem na Discovery program o grach video. Była tam wypowiedz jednego z twórców gier,ze kładą nacisk na to aby gra trwała od 20 do 40 godzin :lol2: Nie wiem o jaki rodzaj gier chodziło ale zaraz przypomniał mi się CoD MWII. Jeszcze gry nie mam bo cały czas czekam na więcej opinii o multi bo to mnie najbardziej interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Nie jest tak źle, gre na weteranie skończyłem w nieco ponad 7h. Multi nie jest taki koszmarny, co prawda czasami trafi się na serwer ze strasznym lagiem, ale ogólnie idzie sobie pograć. Tłumaczenie jednak to okropieństwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Łał, GTA 4 zostało pokonane jeśli chodzi o czas instalacji. Nie wystarczy kupić, zainstalować i odpalić po 10 min. Teraz to już 1h zajmuje cała zabawa-instalacja steama a potem dopiero gry. Nie chce mi się wierzyć, że mój napęd zaczął nagle działać z prędkością 1x. Chociaż patrząc na pasek postępu instalacji to raczej 2h zajmie kopiowanie plików. No cóż, skoro rozgrywka krotka to wydłużają instalację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Nie wiem o co Wam chodzi z tą instalacją. 20min i po sprawie. Problemy to są gdy Steam i gra są ustawone na różne wersje językowe. Kumpel miał Steama po PL, a gre EN i mu chciało ściągać. Ja mam obie wersje EN i po 20min już mogłem grać. Aha łącze 1Mbit więc szału przy update'ach nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Nie wiem o co Wam chodzi z tą instalacją. 20min i po sprawie. Problemy to są gdy Steam i gra są ustawone na różne wersje językowe. Kumpel miał Steama po PL, a gre EN i mu chciało ściągać. Ja mam obie wersje EN i po 20min już mogłem grać. Aha łącze 1Mbit więc szału przy update'ach nie ma Opisane zjawisko występuje na polskich wersjach steama i gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Opisane zjawisko występuje na polskich wersjach steama i gry.To dobrze, że wziąłem EN Natomiast robie też test. Zainstalowałem Steama w wersji PL i ściągam gre z serwerów. Zobaczymy czy będzie PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Opisane zjawisko występuje na polskich wersjach steama i gry. Nie miałem takich problemów, instalacja to niecałe 20 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Niesamowity rzut nożem: http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...