jonathan Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Dolacz do grupy, albo poslij mi zaproszenie na steam jonathan81 Zlozy sie ekipe i dopiero gdzies wbije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Co prawda nie wymiatam w COD, ale chętnie pogram. Jakby co to mój nick to YA RLY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Dolaczcie poprostu do grupy purepc, albo powysylajcie mi zaproszenia. Wroce po 23 to cos zorganizuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 po 24? Ty mi chyba zaproszenie do gry grubo po 1, a nawet chyba 2 wysłałeś [; Gdyby nie fakt że właśnie sie wybieram na co tygodniową sobotnio-niedzielną giełdę, to bym pograł [; BTW. Czemu nie warto? Pierwszy raz usiadłem do multi z jonathanem i tłukliśmy 4godziny 34 minuty. Chyba że to tylko z nim mi się dobrze gra, w CoDa 4 też grałem z nim pierwszy raz po multi i też coś kole 4h siedzieliśmy, a potem się znudziło. [; Może tak. Gra po multi jest całkiem w ciapkę, ale trzeba dobrze serwer wybrać. Graliśmy na 6-7 serwerach i poważnie na każdym inni ludzie i zupełnie inna gra. Trafiliśmy na żółtodziobów, to się poexpiło, a potem wbiliśmy na serwer z ludźmi z rosyjskiego klanu, i gra nabrała kolorków [; Imo polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Zaproszenia poslalem po 24 o 1 to juz lulalem, dzisiaj 12 godzinny maraton w robocie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) Ja posiedziałem do godziny 23:21 i wkońcu poszedłem spać :P. Więc nie pograłem. W godzinach nieco wcześniejszych chętnie pogram, ale po tygodniu zapierdzielu oczy same mi się zamykały i nie miałem już sił na granie ;). Edytowane 28 Listopada 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 A szkoda bo trafilem mocna ekipke z Finlandii Pierwszy raz widzialem osiolka biegajacego z tym co ja - maszynka do miesa ;] G18 + Akimbo + Wieksze magazynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Powiedzcie jaki sposób na odblokowanie większych magazynków. Niby używam tej amunicji ale z tą penetracją coś idzie jak krew z nosa ^^ o co w tym kaman ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 A czy wieksze magazynki nie byly zalezne od ilosci Kill dana bronia? Nie mam jak sprawdzic bo w robocie siedze ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Nie, to jest związane z pociskami z penetracją. W tej broni przed M16A4 miałem zabitych około 1000 osób i nie odblokowałem magazynków :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Chodzi o to aby zabić kogoś tym typem pocisku np przez ścianę itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Szkoda, że wycięli G3, bo pierwotnie miało być. Ten cały FAL jest podobny do tej boni ? Jak z profilami, da się hackować na max rank, czy na razie jeszcze tego nie rozkminili ? Dzięki temu odechciało mi się grać w jedynkę... I jak kwestia fov, da się ustawić, czy zablokowane ? Mowa oczywiście o mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Tak - FAL jest podobny do G3... Profile MP są przechowywane na serwerach więc się nie da... Coś tam, ktoś tam ;) niby odblokował jakąś pseudo konsolę ale póki co nie da się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) Można odblokować all... żeby tylko odblokować -.- http://www.youtube.com/watch?v=bm3Wj2YfDx0 Edytowane 28 Listopada 2009 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Można odblokować all... żeby tylko odblokować -.- http://www.youtube.com/watch?v=bm3Wj2YfDx0 Eh czyli banda dzieci neo murowana... mam nadzieję że coś z tym zrobią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Dobra Szykuje sie ktos na dzisiejsze nozne lupanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) nozne? Jeśli chodzi o nocne, to ok. To o której? Edytowane 28 Listopada 2009 przez armt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 o ile nie będę miał nic ciekawszego do roboty tez mogę popykać tylko dajecie mi cynka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Oczywiscie ze nocne ;] Ja jak zwykle jakos po 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Co Wy tacy nocni gracze? :P Ja po 23 to już siły na myślenie nie mam ;]. Może ktoś jutro w normalnych godzinach by chciał pograć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Ok. 23 gramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 No ja nawet o 20 sie pojawie ;] Wszamie cos i mozemy przyciac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja mogę dzisiaj grać tylko do 23, potem trzeba jednak trochę pospać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Nic się nie chwaląc Ak-47 robi robote. Świetnie z tego ustrojstwa się mi strzela, choć w części poprzedniej brałem to do ręki tylko pod warunkiem, jak ammo we wszystkich pozostałych gunach zostało wyczerpane. Druga sprawa to maskaryczny duet czyli dwie strzelby 1887. Szczerze mówiąc przesadzili z zasięgiem, jednak póki co trzeba korzystać. Przypominają się mi czasy 1 i 2 gdzie z pompką spędzało się masę czasu. W 4 były totalnie nieprzydatne, jednak teraz widzę ich cudowne odrodzenie. Zachęcam również do ściągnięcia teamspeaka i podłączenia mica. Namiary na serwer kanał i hasło - proszę pisać na steam. Tak czy inaczej, próbuję zrobić sobie tygodniową przerwę i napisać to co mam do napisania.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jaki czas gry do osiągnięcia 70lvl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zalezy jak Ci idzie Mozesz to zrobic w tydzien a mozesz sie meczyc kilka miesiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Jaki czas gry do osiągnięcia 70lvl ? ok. 30 godzin, dodam że ostatni raz grałem w CoD'a 2 :> (prawie w ogóle multiplayer) Edytowane 1 Grudnia 2009 przez kogut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Mi też podobnie zeszło - ok 30h, choć raczej z dobrymi wynikami. Mimo to, ratio w ogólnym rozrachunku mam sporo słabsze niż w 4, gdzie miałem ok 2.5.-3.0 - teraz coś ok 1.5. Myślę, że z czasem liczba padnięć zmaleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Niestety IWnet juz dal znac iz nie jest tworem dobrym, coraz czesciej mozna spotkac ludzi grajacych z wh czy tez aimbotem ;/ rzeczywistosc jednak przerosla IW. FFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkman Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 będziecie korzystać z prestige mode? Mi chyba bardziej zależy na fajnie wyglądających broniach niż emblematach/znaczkach ... właśnie męczę red tigera na m4a1 i m21 (110+/150 headow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...