Loc0 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Autor strzelal z jakiejkolwiek broni wymienionej/slyszal na zywo? A co do bojkotu PCtow i zrobienia sobie dedykow, to zdaje mi sie, ze IW wypuscilo patcha, ktory to calkiem zablokowal? ad.1 Ja slyszalem/ strzelalem (w tym m16 na poligonie nato) i te z cod mf2 ssom ;p ad.2 No i co z tego patcha wynika? Ano wiecej ludzi sciagnie z netu pirata :D. Mowiac szczerze, to jestem piractwu przeciwny ale po tej premierze wrecz blogoslawie serwisy warezowe. Jak czytalem leaki z prac nad cod modern failware2 to juz mi sie slabo robilo, pozniej byly oficjalne newsy ... i bylo jeszcze gorzej. Sciagnalem, dogralem do misji ze skuterem + 1 lub 2 po niej, odpalilem multi na dedykach, skasowalem. Najgorsza premiera nie tylko tego roku. Zrobienia ze znosnego fpsa sieciowego (bo single jest w ogole godzien pozalowanie) arcadowki to co najmniej dziwny krok. Dziwne jest tez to, ze ten sredniak sie tak swietnie sprzedaje!? Bylbym zapomnial. Autorowi recki gratuluje zdrowego podejcia i trzezwej oceny. Czytajac prase rodzima i zachodnia (papierowa i elektroniczna, fachowa i nie fachowa ;)) nie sposob oprzec sie wrazeniu, ze wszyscy na okolo zachysneli sie cod:mf2 dajac jej najwyzsze noty i wszystkie mozliwe znaczki "jakosci" :rotfl: Edytowane 5 Grudnia 2009 przez Loc0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Przecież piraty działały na multi tylko kilka dni (wersja 155), wersje od 168 w góre nie zostały złamane (a obecnie gramy na 172). Dedyki nie były zaś dostępne dla "ogółu" z tego co wiem. Średniak sprzedaje się świetnie bo ma świetne multi (mimo wszystko) - ponad 2 dni przegrane i chcę więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Średniak sprzedaje się świetnie bo ma świetne multi (mimo wszystko) - ponad 2 dni przegrane i chcę więcej :)Średniak sprzedaje się świetnie bo miał świetną reklamę. Ciągłe zamieszanie wokół premiery i bazowanie na sukcesie jedynki. Edytowane 5 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nikt cię do czytania siłą nie zmusza, a PCL nie jest wyznacznikiem naszych publikacji... A tak w ogóle, to z terminu "sztuczna konkurencja" w tym kontekście się nieźle uśmiałem :lol: Czyżbyś patrząc w gwiazdy wywróżył, że niebawem nastąpi konsolidacja dwóch wcale nie małych portali :>Sam chętnie przeczytałem i twierdze że jest lepsza od tej na labie.. Po prostu wchodząc tutaj oczekuje czegoś innego. Jak się wchodzi na 3 portale i na tych wszystkich trzech są recenzje tego samego to człowieka aż.. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister64 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Gdzie się zapisują screeny?Myślę,że w katalogu Steam ale coś nie mogę znaleźć. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henek45 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Single w Call of duty 6 player jest naprawdę świetny, akcja jest jak w dobrym filmie, ale niestety multiplayer jest ubogi , nie rozumiem czego robiąc grę za 200 mln $ nie opracowali dobrej i rozbudowanej rozgrywki multiplayer, np. mogli rozbudować tryb 'nazi zombie', który był bardzo popularny wśród graczy w call of duty 5, żeby np. mogło grać w nim więcej niż 4 osoby, a tak to pewnie gracze zrobią mapy z zombiakami tak jak w czwórce i będzie to co najwyżej bardzo przeciętne i bez takiego klimatu jakby to zrobili producenci jak w piątce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Henek sprawdz mod ZombieX do Cod WAW, koncepcja troche inna bo gracze graja jako zombie ale frajda jest niesamowita. Singiel to raczej powinien sie nazywac RAmbo mode, tylko do przodu i do przodu, caly czas palec na spuscie. Multi siada, na konsolach jeszcze nie jest tak zle, brak wh/aimbotow robi swoje ale na pc, coraz wiecej slysze zali od swoich znajomych, no ale niestety gra powiazana jest ze steamem to d*pa sprzedac nie mozna :/ Co w sumie IW mialo chyba dobrego pomysla na to bo wiedzieli jakich reakcji od pctowej gawiedzi moga sie spodziewac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nie da się ukryć że w multi gra sie całkiem fajno pod warunkiem że: 1. nima laguf - spróbujcie zagrać koło 16-17:00, można białej gorączki dostać! przy moim słabiutkim 10mbs internecie z UPC naprawdę płynnie można pograć jedynie po 20:00 :/ 2. nima cziterów-kutafonów. niestety ciągle się zdarzają np. wczoraj (niedziela) wieczór jeden tak szybko zapierdzielał że nie mogłem z celownikiem za nim nadążyć i za chwile był za plecami i ciach. jakby miał teleporta albo coś podobnego :/ (oprócz piwa nic nie piłem i mam już prawie 50lvl ). nie był to taki pierwszy przypadek niestety. mam nadzieję że te chwasty szybko powycinają, bo czasami odechciewa się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Oj niestety trafiaja sie dupki Z xpektor troszke wczoraj pogralismy i bylo calkiem niezle, chociaz bywaja debile skaczace z RPG No i dobijaja mnie te strzelby, ich sile dobrali tak ze ... eh szkoda slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister64 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 W jakim katalogu zapisują się screeny?Coś znaleźć nie mogę. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 czasem nie gdzies w dokumentach? nie wiem nawet zaraz sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Takiego gościa jak tego z RPG ciężko 2x spotkać. No ale jeśli się uda ma się tyle radości z gry że heeej. Gdyby tylko istniała możliwość stawiania dedyków, szybko pojawiły by się serwery z zakazem używania: - GL'a - strzelb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tia i przegiecie tych broni utwierdzi ludzi w tym ze dedyki byly fajne ;] Albo wszyscy beda z dwoma strzelbami latali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 O tym że dedyki były fajne wie chyba każdy... tylko ekipie z IW to umknęło. W czwórce było wiele fajnych serwów, na których użycie gl'a tudziez martydoma kończyło się szybkim ban'anikiem. Standardowo o 22-23, można zacząć małe wysadzanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Siema, mam pytanko ziomki następujące: Gdzie można najtaniej nabyć tą giere. Mam na myśli "stacjonarne" sklepy :P a nie np. Allegro. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja osobiście kupiłem w Media Markt za 119zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 W tesco były za 105zł. Dwie strzelby to faktycznie jakaś plaga. Ściągają jednym strzałem z dość znacznej odległości. Dlatego wolę HC, tam wszystko zabija jednym strzałem i nie ma przegiętych broni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 W tesco były za 105zł. Nie wszędzie, widziałem MW2 w Tesco Warszawa-Kabaty. Cena przekraczała 130zł (wersja PC) :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Media Expert w Tczewie. Akcja promocyjna trwa od 3 do 9 grudnia i m.in. COD MW2 kosztuje 89zł. Nie wiem czy we wszystkich sklepach tej sieci obowiązuje ta promocja. http://www.mediaexpert.pl/newspapers/img_n...kor_10_mut0.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Media Expert w Tczewie. Akcja promocyjna trwa od 3 do 9 grudnia i m.in. COD MW2 kosztuje 89zł. Nie wiem czy we wszystkich sklepach tej sieci obowiązuje ta promocja. http://www.mediaexpert.pl/newspapers/img_n...kor_10_mut0.pdf Ma ktoś możliwość sprawdzić czy w warszawie w MM też taki coś jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zna ktoś sposób na NIE hostowanie ? Wkurza mnie potwornie jak mnie wybiera na hosta, tylko dlatego że mam mały ping. Niestety za internetem nie nadążą reszta mojego sprzętu ( głównie procesor) i przez to jeżeli wybierze mnie na hosta strasznie mi się przycina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zna ktoś sposób na NIE hostowanie ? Wkurza mnie potwornie jak mnie wybiera na hosta, tylko dlatego że mam mały ping. Niestety za internetem nie nadążą reszta mojego sprzętu ( głównie procesor) i przez to jeżeli wybierze mnie na hosta strasznie mi się przycina.Ale dzięki temu masz 0 ping i przewagę ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 włacz uTorrent i zacznij seedować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Pamiętamy, jak przed premierą gruchnęła wiadomość, że gra nie będzie wspierać dedykowanych serwerów oraz modów. Jeśli chodzi o „dedyki” twórcy wciąż są nieugięci, ale coś ruszyło się, jeśli chodzi o drugą z tych kwestii. Na koncie Twitter należącym do fourzerotwo (czyli pracującego dla Infinity Ward Roberta Bowlinga) pojawił się wpis informujący, że w najbliższej przyszłości możemy otrzymać informacje o narzędziach moderskich do tego tytułu. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanHoshi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 witam Convicts multigaming clan. szukamy dobrych graczy do ClanBase. tryby TDM, SD oraz CTF. najlepiej jesli beda to osoby grajace w poprzednie czesci CoD ale zapraszam tez nowych graczy ktorzy maja "skilla". naszym celem jest wygrana w poszczegolnych trybach. wymagania: -wiek min. 18 lat -posiadanie mikrofonu oraz TS -umiejetnosc gry zespolowej -czas na treningi i lige CB -profesjonalne podejscie do tematu ( nie gramy 4fun ) -kultura osobista na wysokim poziomie ( na bluzganie i spamowanie nie ma miejsca ) sekcja MW2 dopiero powstaje wiec jesli chcesz miec w tym swoj wklad zapraszam http://www.con.xx.pl/ lub bezposrednio do mnie na GG: 4044850, Xfire: iamhoshi lub przez steam: iamdaft pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 yy.. a jak sie gra w ligach skoro jest matchmaking ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Coś w tym jest skoro w cb nie ma nawet laddera MW2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) Sek w tym, ze jest wlasnie: http://clanbase.ggl.com/ladders.php?gid=103 tylko, ze pod nazwa Modern Warfare 2 (to ciekawe, bo Cod4 jest jako Cod4.. tez na poczatku tego nie zauwazylem). Edytowane 18 Grudnia 2009 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Czy ta gra jest pod dx10? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Fakt strzelby 1887 ,są prze mocne i to grubo przesadzone ,nie dość że są mocna to mają jeszcze dobry zasięg. Mi osobiście podoba się multi ,oczywiście jak dla mnie zadurza przesada z perkami ,radarami przy broni. Ale tak to miło mi się gra ,oczywiście problemy z servwami to bywa frustrujące. Jeszcze w singla nie grałem ,ale multi jak dla mnie przyjemny ,tylko przydało by się jeszcze kilka fajnych mapek ,niektóre to porażka. No i AK o 70 lvl to jakiś żart ,bo żeby pograć aku musisz na siłę walić 70lvl. PAM mode wróć ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...