xpektor Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Sposób rozgrywki oraz rodzaje perków bardziej odpowiadają mi w MW2. Mapki jednak 100x lepsze były w MW1, dlatego te płatne dodatki są bardzo kuszące. Jeden już kupiłem, jednak wydanie kolejnych 14 ojro, przekracza moją miłość do strika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Panowie mam problem z MP - za kazdym razem jak odpalam gre na MP to wyskauje mi error - cannot read disc - czy mial ktos podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Nie miał. Reinstall gry nie pomaga? Spróbuj prawym na gierkę w steam i we właściwościach w zakładce pliki lokalne sprawdzić spójność plików gry, może pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam potrzebuję pomocy. Dostałem gre Call of Duty:MW2 z dziwnym przypadkiem. Gra została raz zainstalowana i nigdy nie była grana. Właściciel mi ją sprezentował (i tak nie grał) Problem pojawił się podczas odpalania gry. Nie posiadam do niego danych konta ani nawet maila (dawny właściciel nie pamięta danych do konta ani nawet maila jakiego użył :( Posiadam org pudełko, instrukcję z cdkeyem oraz 2xDVD PL (czyli org polski pakiet pudełkowy) Co mogę zrobić aby zresetować cdkey ? ps. Nie posiadam rachunku do gry a z tego co wyczytałem na stronie steama to jest on wymagany do zresetowania cdkeya ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMaSHOS Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Ale jak zresetować cd-key? Przenieść grę na inne konto? Da się tak wgl? Jak się da to powiedzcie jak, bo mam dwie gry i dwa konta a chciałbym mieć dwie gry a jedno konto. A ten rachunek to jest STEAM - RECEIPT FOR CD KEY SUBSTRIPTION? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_quick Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 No niestety bania, gry na team nie da sie przenosic, raz zainstalowana na konto, tam juz zostaje. Chybe ze kumpel da ci swoje konto steam. Popros kumpla zeby sobie przypomnial dane do steam, bo po prostu nie pograsz. Steam nie chce przenosic gier na inne konta - taka polityka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMaSHOS Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Napisałem do Steam support team-u. Ciekawe czy dadzą coś zrobić czy nie. Napisałem w do nich w sprawie "duplicate cd-key" ludzie mówią że im dezaktywowali klucz i że mogli wpisać go na inne konto, ale ciekawe jak w moim przypadku będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElixXir Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam, Problem dotyczy gry CoD MW2.Gdy włązcam grę, klikam na Deathmatch ,ładuje się to po załadowaniu na może 0.5 sek wyświetla się wybór klasy i ekran staje się cały czarny.Po około 30 sek serwer kick'uje za bezczynność i powraca do głównego menu z normalnym obrazem i z komunikatem "Serwer odłączony". Co zrobić? Prośiłbym o w miarę szybką pomoc. Z góry dziękuję. Ps.Napisałem tutaj bo mi kazali... I nie,nie pojawia się żaden plik .txt lub .log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...