stranded Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 http://www.mcvuk.com/news/31794/Google-to-...lve-says-report http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/new...17/google-valve Czy to możliwe? Gigant kupi Valve (twórcę gier takich jak: Half-Life, Counter-Strike, Portal, Team Fortress 2 i inne) oraz platformę Steam? Jeśli tak zapowiadają się potężne zmiany (oczywiście na lepsze). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Ciekawie, ciekawie... Nie spodziewałem się takiego posunięcia... Mam konto na Steamie, ciekawe, co się zmieni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 to ponoć tylko plotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Ale stranded jako jakiś fanatyk Valve (bez urazy) i ich "genialnego" Steama musiał to rozdmuchać. Nie zmieni się pewnie nic prócz tego, że będzie więcej reklam z grami. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Nic nie rozdmuchałem tylko podałem informacje bo wydała się ciekawa. A cała sprawa okazała się plotką (niestety). Chodziło głównie o to, że wiadomo jakby Steam miał gdzieś "nalepkę" Google każdy umieszczałby swoje gry w katalogu, narazie jest ich dość mało. Fanatyk od razu :P po prostu stawiam na przyszłość, kupuję od 2 lat wszystkie gry właśnie cyfrowo, przez Steam bo mam gdzieś pudełka, płyty itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Nic nie rozdmuchałem tylko podałem informacje bo wydała się ciekawa. A cała sprawa okazała się plotką (niestety). Chodziło głównie o to, że wiadomo jakby Steam miał gdzieś "nalepkę" Google każdy umieszczałby swoje gry w katalogu, narazie jest ich dość mało. Fanatyk od razu :P po prostu stawiam na przyszłość, kupuję od 2 lat wszystkie gry właśnie cyfrowo, przez Steam bo mam gdzieś pudełka, płyty itd Poczekaj aż Ci konto ktoś podwinie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) A cała sprawa okazała się plotką (niestety). jakie zmiany na lepsze ?? tam gdzie pojawia się google tam kończy się prywatność i pojawia się multum reklam. po prostu trudno mi wyobrazić sobie ze google mogłoby przyczynić się do pozytywnych zmian. Edytowane 18 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 wzamian za to że na trasie wyścigu w grze beda mi sie pojawiać jakieś banery reklamowe (tak nawiasem po co ma się marnować miejsce na tych banerach ?) to dla mnie mogło by być przynajmiej gry by wtedy kosztowały grosze ^^ wracajac do tematu to też mam konto na steamie i jak narazie dokupiłem przez steam 1 gre i żałuję . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 jakie zmiany na lepsze ?? tam gdzie pojawia się google tam kończy się prywatność i pojawia się multum reklam. po prostu trudno mi wyobrazić sobie ze google mogłoby przyczynić się do pozytywnych zmian. Załóż sobie konto na wp tlenie i na gmail i powiedz mi gdzie więcej spamu jest i reklam : D^^ Jak nie wiesz to się nie udzielaj . Porównując nawet z yahoo czy innymi serwisami to poczta działa git . Nie wiem skąd ty wyciągasz takie wnioski o reklamach . A co do prywatności to już dawno cos takiego nie istnieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) Załóż sobie konto na wp tlenie i na gmail i powiedz mi gdzie więcej spamu jest i reklam : D^^ Jak nie wiesz to się nie udzielaj .skończ... bo co ma spam do marketingu firmy ?? gmail dobrze filtruje spam dla zwiększenia "atrakcyjności" skrzynki ale w zamian skanuje twoją pocztę prowadząc przeróżne statystyki(na co musisz wyrazić zgodę podczas zakładania konta), w dodatku ludzie często wpisują w profil swoje prawdziwe dane osobowe ponieważ konto na google traktują bardzo poważnie (dzięki zręcznemu marketingowi gmail wydaje się bardzo wiarygodną usługą) a kolejny przykład że z google najlepiej mieć jak najmniej wspólnego to Google Chrome. poza tym przytocz choć jeden przykład po co nam google w steamie? cały system działa wystarczająco dobrze i sukcesywnie jest rozwijany Edytowane 20 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 może po to żeby był rozwijany jeszcze szybciej i jeszcze lepiej ? Google to potęga jeżeli chodzi o zadowolenie z pracodawcy co owocuje SUPER pomysłami... A co do pomysłów to nie ma firmy na świecie która była by choćby blisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 No na przyklad mogliby teraz indeksowac jeden wspolny profil dla ciebie z wyszukiwarki i ze steama by miec jeszcze wiecej danych dla reklamodawcow :D To juz wolalbym zeby Microsoft ich wykupil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispep Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) ta kupi i bede reklamy google w cs-ie ... Edytowane 26 Września 2008 przez ispep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodpod Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) ta kupi i bede reklamy google w cs-ie ... w 1.6 juz sa podczas gry wyswietlane ;] trzeba bedzie adblock plus steam edition zaczac pisac :D Edytowane 3 Stycznia 2009 przez rodpod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...