Skocz do zawartości
PelzaK

Office Onenote 2007 Mobile

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pakiecik offica, wersję home and students, w którym to pakieciku jest wyśmienity program OneNote. Zakochałem się w nim od pierwszego wejżenia - dla niego rzuciłem inny darmowy podobny program, więc i wynalazłem opcję która umożliwia instalację tegoż onenota w wersji mobile na urządzeniu mobilnym. Problem w tym, że opcja ta jest szara (nie da się jej nacisnąć). Czy ktokolwiek wie o co chodzi i dlaczego nie można jej zainstalować? Może to przypadłość okrojonej wersji OneNote z office 4 home and students.

Jeśli ktoś zainstalował to cudo na mobilu lub wie jak to zrobić, proszę bardzo o sugestie i porady :wink:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja go na pewno nie posiadam, a mam win mobile 6. A sprzęcior to htc touch cruise... a możesz podrzucić caba? ;) czy nie będzie to legalne do końca? No i jaką masz wersję językową, bo ja mam polską i być może w tym problem, że OneNote nie instaluje się na innych wersjach systemu niż angielska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra przebadałem tego onenota... czy mnie wzrok myli czy tam faktycznie nie ma pisma odręcznego? W tej sytuacji chyba wbudowany notatnik jaki mam w 6.0 jest lepszy - chociaż nie można do niego wklejać zdjęć z kolei :). w każdym bądź razie, dzięki za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi