PelzaK Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Witam Mam pakiecik offica, wersję home and students, w którym to pakieciku jest wyśmienity program OneNote. Zakochałem się w nim od pierwszego wejżenia - dla niego rzuciłem inny darmowy podobny program, więc i wynalazłem opcję która umożliwia instalację tegoż onenota w wersji mobile na urządzeniu mobilnym. Problem w tym, że opcja ta jest szara (nie da się jej nacisnąć). Czy ktokolwiek wie o co chodzi i dlaczego nie można jej zainstalować? Może to przypadłość okrojonej wersji OneNote z office 4 home and students. Jeśli ktoś zainstalował to cudo na mobilu lub wie jak to zrobić, proszę bardzo o sugestie i porady :wink: Edytowane 17 Września 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 A jakie urządzenie mobilne posiadasz bo w Windows Mobile 6.1 mam ten program domyslnie juz zainstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 no ja go na pewno nie posiadam, a mam win mobile 6. A sprzęcior to htc touch cruise... a możesz podrzucić caba? ;) czy nie będzie to legalne do końca? No i jaką masz wersję językową, bo ja mam polską i być może w tym problem, że OneNote nie instaluje się na innych wersjach systemu niż angielska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 No nie podrzuce Ci caba bo to jest częscią office mobile na WM6.1 pro. Calosc w wersji PL. http://office.microsoft.com/pl-pl/onenote/...1956221045.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 dobra przebadałem tego onenota... czy mnie wzrok myli czy tam faktycznie nie ma pisma odręcznego? W tej sytuacji chyba wbudowany notatnik jaki mam w 6.0 jest lepszy - chociaż nie można do niego wklejać zdjęć z kolei :). w każdym bądź razie, dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...