kakashi15 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 niektórzy informatycy mówili że jeśli kupie zestaw Miguela za 1000zł numer 2 to jak to złoże to mi nie będzie chodziło czy to tak może naprawdę być bo nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 no chodziło napewno nie bedzie...latało tez...;/ gdyby zestaw miał nie działać to nikt by go nie zamieścił w temacie...jakos nikt sie nie skarzył zeby coś było źle skomponowane.Nie słuchaj informatyków bo oni są tylko "informatykami"...pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 niektórzy informatycy mówili że jeśli kupie zestaw Miguela za 1000zł numer 2 to jak to złoże to mi nie będzie chodziło czy to tak może naprawdę być bo nie wiemjakieś konkrety? dlaczego niby miałoby nie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 halo?! zmien moze ta sygnaturke na regulaminowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...