piotreek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Witam, Mam takie pytanie, posiadam lapka z vistą, więc również posiadam legalny klucz itp. Moje pytanie brzmi, czy istnieje możliwość pobrania z internetu obrazu płyty DVD z vistą 64 bit sp1 najlepiej eng? Wiem, że są obrazy na różnych torrentach itp, ale najczęsciej są one nafaszerowane jakmiś syfem. Posiadam płytę z vistą 64 bit eng, ale bez sp1, a integracja sp1 poprzez vlite nie przyniosła oczekiwanych rezultatów. Najbardziej pasowało by znaleźć taki obraz na serwerach ms - 100% pewność, że obraz jest taki jak wyszedł z ms bez dodatków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 myślisz, że MS udostępnia ISO Visty na swoich serwerach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) nie wiem, czy udostępnia, ale myślę, że na ich serwerach są takie obrazy skoro kiedyś udostępniali do testów systemy na 3 miesiące chyba. a tak w ogole to tylko pytam, Edytowane 17 Września 2008 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 myślisz, że MS udostępnia ISO Visty na swoich serwerach ?Tak była taka możliwość gdy wyciekły linki do serwerów dystrybutora Visty :lol2: Poza tym tak można kupić Viste on line... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 myślisz, że MS udostępnia ISO Visty na swoich serwerach ?MS nawet wysyla za 30 zl do domu kopie roczna Visty. Na dobre programy byl o tym art. Pokrywasz koszty wysylki i czekasz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 ładnie pięknie, ale tylko dla wersji box, ja mam oem i nic z tego :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 jak potrzebujesz czyste iso visty64 to ci moge podeslac downloader z msdnaa, to sobie sciagniesz od nich, zainteresowany? odezwij sie na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) MS nawet wysyla za 30 zl do domu kopie roczna Visty. Na dobre programy byl o tym art. Pokrywasz koszty wysylki i czekasz :> A jak zrobie formacik to to nie nalicza sie od nowa? Za dobrze by było :D Edytowane 20 Września 2008 przez Trofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Nie , tam bodajze bylo to , ze moga zazadac po roku zwrotu kopii z nosnikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...