Skocz do zawartości
kobus

service pack

Rekomendowane odpowiedzi

cholera napisalo mi ze mma zly kod i ze cos tam z skontaktuj sie.... co zrobic? kurde

Wpisz w wyszukiwarce w kazie WINXP crack

Znajdzie ci kilka programow Sciagnij sobie obojetnie ktory i wykonuj tak jest napisane w instrukcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Product-Key

QB2BW-8PJ2D-9X7JK-BCCRT-D233Y

DW3CF-D7KYR-KMR6C-3X7FX-T8CVM

DW87C-76RXP-LLK6C-3FJ2J-2908F

203KR-234TJ-389H8-3F2HU-1W187

Burn the Image after replacing the files (see file- “BurnCD.txt”).

Post Installation After 100% and final reboot (Safe Mode):

1. Boot into Safe Mode - F8 at startup

2. Start -> Control Panel -> Admin Tools -> CPU Management -> Local Users

-Delete Microsoft Account and Help Account

-Change guest password

-Rename Administrator

4. Run WinXP.bat

To disable Debugging go to the Start button, run, type msconfig.

Click on the boot.ini tab, go to advanced and uncheck debug.

Good lock ;-)

Have fun !

to co mam zrobic ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak napisalem sciagnij pidchanger ( HTTP://www.semicoolsoftware.com/downloads/.../pidchanger.zip ), za pomoca jego mozesz zmienic cd-key na inny i wtedy napewno bedziesz mogl zainstalowac sp1. Jesli nie posiadasz seriala to pisz do mnie na priva

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanko.... ostatnio miałem w domu oryginalny CD WinXP Prof. SP1 PL (Windows XP z oryginalnie zintegrowanym SP1 - made by Microsoft :) ) Niestety wszystkie klucze które działały w wesji którą sam wypalałem (integracja SP1 z instalką domowym sposobem) nie chcą działać w tej wersji. Czy ma ktoś jakieś nowe kucze korporatywne? :D

Aha, key-generator robiony przez Blacklist niestety nie generuje już "dobrych" kluczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanko....  ostatnio miałem w domu oryginalny CD  WinXP Prof. SP1 PL (Windows XP z oryginalnie zintegrowanym SP1 - made by Microsoft  :)   )   Niestety wszystkie klucze które działały w wesji którą sam wypalałem (integracja SP1 z instalką domowym sposobem) nie chcą działać w tej wersji.  Czy ma ktoś jakieś nowe kucze korporatywne?   :D  

Aha, key-generator robiony przez Blacklist niestety nie generuje już "dobrych"  kluczy.

Poszlo na priva

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi