wilczek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Czy najnowszy bios od Asusa TUSL2-C dodaje dzielnik 1/5 dla tej plyty ?? bo na oficjalnej stronie nic o tym nie pisze a bardzo by mi sie przydal :| na roznych stronkach maja na tej plycie podkreconego celka 1200 na ponad 2000 mhz 8O co oznacza ze maja FSB>166 Mhz a przy takiej wartosci i maxymalnym dzielniku 1/4 PCI wychodzi na 42 Mhz i obawiam sie ze tyle moja baracuda nie wytrzyma :( wiec mnoznik 1/5 bylby bardzo pomocny w kreceniu tego procka i jesli ktos wgrywal jush najnowszy bios do tej plyty niech napisze co nowego i przydatnego on wnosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Wilczek, czy ty czytasz nazwy dzialow forum , na ktorych zapodajesz topiki ? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 oops sorki pomylilo mi sie :oops: teraz dopiero przypomnialem sobie ze jest dzial Bios :oops: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...