trueneo Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Witam, mam laptopa z wifi i pc z mobo DFI BloodIron p35-t2rl tu dokladna specyfikacja: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_sp...=LP&SITE=US z ktorej wywnioskowalem ze to mobo ma sieciowke bezprzewodowa. I tu rodzi sie moje pytanie, co musze zrobic zeby w pc wlaczyc ta sieciowke??? w lapku jest wlaczone wifi i jzu u kumpla gralem, ale w domu nie wiem jak na pc wlaczyc sieciowke?? moze myle pojecia i musze dokupic cos do pc aby moc grac po sieci z bratem?? prosze o pomoc i nie wysmiewanie mnie jesli palnalem jakas glupote bo jesli chodzi o sieci komputerowe to jestem zielony pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) LAN # Marvell 88E8053 PCIE Gigabit LAN # Fully compliant to IEEE 802.3 (10BASE-T), 802.3u (100BASE-TX) and 802.3ab (1000BASE-T) standards ja tam nie widze karty wi fi Edytowane 17 Września 2008 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trueneo Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 tego sie obawialem, co musze kupic aby moc grac po sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekH1964 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) najtansza opcja to kabel skretka. W przypadku podlaczenai ze soba 2 ch kompow to tzw scrossowany. Powiesz w sklepie ze do podlaczenia dwoch kompow ze soba to powinni wiedziec w czym rzecz. Drugie wyjscie do dokupienie do stacjonarnego kompa karty sieciowej wifi (moze byc na kluczu USB lub do slotu PCI) Edytowane 17 Września 2008 przez MarekH1964 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...