Skocz do zawartości
benek

jak przywitac "Nasza" reprezentacje ?

jak przywitac "Nasza" reprezentacje po powrocie do kraju ? (o ile sie pojawia na lotnisku)  

1. 1. jak przywitac "Nasza" reprezentacje po powrocie do kraju ? (o ile sie pojawia na lotnisku)

• wygwizdac
      3
    • obrzucic zginilymi jajami
      10
    • zestrzelic samolot ktorym beda wracac
      17
    • inny sposob (podaj propozycje)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Wy chyba chorzy jesteście :evil: :evil: :evil:

Jak potraficie tak krytykować to może sami wyjdziecie na boisko i pokażecie na co was stać!!

Mamy kiepskich piłkarzy, na dodatek w nie najlepszej formie więc czego wy byście chcieli!

Trzeba było trenować od młodych lat, załapać sie do reprezentacji i strzelic takiej Portugali 5 bramek!

Proste prawda, tylko jak tego dokonać???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cała "wielkość" polskiej piłki zaczęła się chyba od tego jak Boniek do Juwentusu pojechał i jak przyjeżdżał grać w reprezentacji to miał już wszystko w d**ie. Wprawdzie wszyscy do niego podawali, bo on był super Boniek a on kaszanił na potęgę, ale był tylko jeden, więc tak dużo zespsuć sam nie mógł.

Teraz prawie wszyscy grają za granicą, więc pomyślcie sobie jakie to by były niepowetowane straty materialne dla takiego kolesia, gdyby, ktoś go np. kopnął albo coś... Wtedy siedzi i grzeje ławę w swoim macierzystym klubie i kasy zero.

Wg mnie to nie ich wina. Ja np. nie umniem grać i dlatego nikt mnie do reprezentacji nie wybrał i to jest OK. Dlaczego wybrał ich to nie rozumiem. Ja bym zrobił reprezentację z kolesi grających wyłącznie w Polsce, jeśli by grali beznadziejnie, to trudno, ale to by było nasze, własne cieniarstwo, a nie z importu.

A z tego co pamiętam (może niedokładnie), to praktycznie najlepsze nasze reprezentacje składały się z zawodników mistrza Polski. Ja najlepiej pamiętam reprezentację z '82 kiedy chyba większość kolesi było z Widzewa. I to było OK, bo oni się znali na codzień i stanowili drużynę, a nie "zbiór gwiazd" z chrupek i innych gum do żucia.

kończę ściemniać,

Mateusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Losowanie grupy- Komentarz: yeah wyjdziemy na pierwszym miejscu z grupy.

2. Przygotowanie do mundialu: Engel: Wyjdziemy z grupy a nawet powalczymy o wicej...

3. Mundial: Bez komentarza

W miedzy czasie wedlug mnie pilkarze za duzo sie nachapali kasy z reklam, zaglosno bylo kolo nich ( chyba poczuli sie ze sa dobrzy :? )

A pozatym zdeczka przebudowal bym sklad wyjsciowy po pierwszym meczu z Korea :!: :!: :!:

A jezeli chodzi o powitanie naszych "Orłów" to bede totalnym, beznadziejnym optymista i dam im ostatnia szanse, zobaczymy co bedzie po meczu z USA. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOże Engel niech mnie wybierze do reprezentacji..pod każdym względem jestem lepszy:

1. Mam wolę walki

2. umiem biegać

3. skaczę

4.......

5 i wezmę za to tylko 500 $ miesięcznie

:D  :D

a ja na bramkarza umiem stac i padac mam 195cm wzrostu, chiba git. a no i moge wziac za to 499$ miesiecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to ja moge zostac trenerem - bo mi sie nie chce ganiac za pilka :lol: (podobnie jak naszym ...) i tez czasem jadam w McDonald'zie :x - tylko jeszcze nie mam takiego brzuszyska jak "Aniol" :lol: (ale od czego sa poduszki) - a i jeszcze jedno zadowole sie srednia krajowa czyli okolo 450$ :o (w koncu nie bede musial ganiac za pilka)

BTW widze ze nastroje odnosnie powitania sie zradykalizowaly - bin laden i lepper robia swoje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co, jak teraz będziemy witać???????????????

No to teraz mamy problem... :twisted: Ale tak serio to powinniśmy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> przykład z francuskich kibiców i nie obrzucać ich jednak zgniłymi jajcami, kamieniami ani szkłem... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi