michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 http://www.audi.com.hr/images/zabava/wp/a8_2_1024.jpg zobaczcie to nie ma piękniejszego widoku na świecie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no ladne ladne. brakuje jakiejs fajnej lokatorki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hm wiec to z tego zdjecia masz czesc emblematu :) Anowe bmw z serii 7 tez niezle wyglada :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie avaltarek mam z tego samochodu ale innego zdjęcia ale widok jest super, szczególnie dom(willa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie ma piękniejszego widoku na świecie 8O jest ładny ale zeby tak naj.. odrazu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jechalem ostatnio najnowszym bmw 745 powiem jedno nie do opisania!!!!! no tylko te 17-20 litrow na 100 km przy jezdzie agresywnej (do 250 km/h, potem odciecie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hehe a ja widziałem na targach 745Li, wydłużaną wersję super autko ale niestety napęd na tylnią oś, a audi jest quattro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no i juz mam pikna tapetka :) w jakim konkursie mozna to wygrac ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hehe wydrukuj tabliczke, zbieram na: (i wydrukuj obrazek) napewno ktoś ci ze 2 zł wrzuci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no i juz mam pikna tapetka :) w jakim konkursie mozna to wygrac ? :lol: chyba nie ma takiego konkursu :( zdaje sie ze nawet 6 w lotto by niewystarczyla na takie cacko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no i juz mam pikna tapetka :) w jakim konkursie mozna to wygrac ? :lol: chyba nie ma takiego konkursu :( zdaje sie ze nawet 6 w lotto by niewystarczyla na takie cacko :? Taa, za dobre 6 w lotto to bys takich kilka kupil. Ja bym wolal takie: http://www.audi.com.hr/images/zabava/wp/ca...iolet2_1024.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 (...) Taa, za dobre 6 w lotto to bys takich kilka kupil. kupic to jedno a utrzymac to drugie :( Ja bym wolal takie: http://www.audi.com.hr/images/zabava/wp/cabriolet2_1024.jpg auto nie na nasz klimat :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Niestety nie ma tu tego modelu audi, które ja bym wolał, a mianowicie: RS6 - niech sie A8 schowa. 450KM robi swoje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 yackto nie ma ?? przecież jak wół stoi > :) :) :) (chyba zrobie z tego avatarka) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 to to i jeszcze raz to [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 bleee, niemieckie samochody, jak ja ich nie lubie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja bym wzial ten fortepian co w domku widac; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Eee tam ładne - ja jestem zwolennikiem viper'ów i porsche'aków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Piękny widok to jest tutaj http://republika.pl/samochodziki_tapety/As...7%20Vantage.htm W tym samochodzie moge zginąć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jest ładniejszy widok :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jest ładniejszy widok :). Popieram przedmówcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a moze tak mazda RX-7?????+ rotary engine 13b+ 1,3l+NOS+TUNING=RX-7 taka jak w F&F:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A to jest moje marzenie: Po prostu rewelacja zakochałem się w nim jak tylko go ujrzałem spójrzcie tylko na tę sportową sylwetkę... 8) :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Niektórych marzenia się spełniają :) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ma piękniejszego widoku na świecie 8O Jest piękniejszy widok na tym świecie!! Takie autko we własnym garażu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 bleee, niemieckie samochody, jak ja ich nie lubie ... A Ty co masz za wiehikuł jako emblemat?? :) Penie jakis statek kosmiczny produkcji francyzkiej?? :) Niemieckie auta są cacym nie ma co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 bleee, niemieckie samochody, jak ja ich nie lubie ... A Ty co masz za wiehikuł jako emblemat?? :) Penie jakis statek kosmiczny produkcji francyzkiej?? :) Niemieckie auta są cacym nie ma co :) http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=88963 dla nie wtajemniczonych: prototyp poloneza autorstwa ludzi z FSO ... a ja itak nadal nie lubie niemieckich samochodow ... bo nie maja w sobie za grosz "duszy", wszystko takie poukladane i bez osobowe i smutne zarazem ... wloskie autka, szczegolnie te z lat 70 do polowy 80 to bylo cos, chociaz ostatnie alfy tez niczego sobie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 uuuu cos widze, ze jakby ten poldek wyszedl w takim stanie jakim byl za mlodu (czyt. prtotyp) to by sie namieszalo troche w naszym kraju. hehe za.jebisty :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 eheh o qrde to miał bym polonez?? :) hm niezle :) szda tylko ze jak zwykle pomysł w ta gorsza stronę.. :/ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 rs6 też jest w porządku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...