matisuchy Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Witam Dzisiaj doszły do mnie pamięci goodram 2x1gb 667 mhz (oznaczenia kości GE5104GB-JN) i mam z nimi duży problem. Komputer nie startuje. Próbowałem wkładać do różnych slotów, próbowałem z włożoną tylko jedną kością i nic, wszystkie możliwe kombinacje zostały wyczerpane. Reset BIOSU nie pomaga. Ustawiałem w biosie wszystkie parametry na sztywno, jak i na auto - nic nie pomogło (robiłem to z włożonymi pamięciami OCZ kumpla). Moja płyta główna to abit ip35-e, najbardziej dziwi mnie, że pamięci chodzą bez problemu na płycie gigabyte p31 ds3l, czyli nie są uszkodzone. Co ciekawe na innej płycie ip35-e te pamięci róznież nie chodzą! Czy możliwe jest, że pamięci gryzą się z płytą? I czy jedynie zostaje mi sprzedać je lub odesłać na gwarancję? Pozdrawiam nieaktualne, pamięci sprzedane;) Edytowane 22 Września 2008 przez matisuchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...