Wajcha Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Wiecie co to jest. To sie nazywa. "Tata kupił mi dobry kompiuter" a dlaczego jest dobry "bo jest multimedialny". Tak to jest jak pozwala sie rodzicnom kupować komputer w TESCO albo w HICIE!!! Jaki z tego moral. Lpiej wydac 50 zl wiecej i poradzic sie specjalisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Dlaczego ludzie kupuja komputery w hipermarketach. Przeciez one wcale nie sa tansze. Wrecz przeciwnie. Po kalkulacji wychodzi drozej niz w sklepie komputerowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 My to wiemy ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ten temat byl poruszany wiele razy. odpowiedz jest jedna. glupota ludzka nie zna granic. glupota = niewiedza :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hmm po co taki topic ?? cytat w 13 posterunku "my to wiemy kocie" :):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hehe spox tylko ten temat bardziej na osla sie nadaje :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 My to wiemy ;).ale oni nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 My to wiemy ;).ale oni nie :( i dlatego musimy psiac takie topici... ;p bo moze odwiedziemy chociaz jdna duszyczke od kupna cpc i takiego zlomu ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 My to wiemy ;).ale oni nie :( i dlatego musimy psiac takie topici... ;p bo moze odwiedziemy chociaz jdna duszyczke od kupna cpc i takiego zlomu ;p i tak nam dopomoz Bog ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jak ktos mogl to tutaj napisac,ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 O jezus tylko nie kompy z hipermarketow. Ten kto to kupuje to LAMA Maxymalna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 O jezus tylko nie kompy z hipermarketow. Ten kto to kupuje to LAMA Maxymalna :lol: NIekoniecznie lama, chyba nie znasz znaczenia tego słowa... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 BANA na dobry początek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Amen. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no fakt kompy z hipermarketow to jedno wielkie nieporozumienie wciskanie komus kitu ze ten komp jest jednym z najszybszych maszyn obecnie na rynku z GF4mx i sdramem monca tylko szaremu klientowi w glowie a on sobie mysli niewiadomo co i pozniej lazi i sie chwali ze ma najlepszego kompa pod sloncem za 2500zł :) koniec tematu :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Problem jest w tym, że tak na prawdę nie wiele jest osób, które wiedzą co chcą. Zdecydowana większość nie ma zielonego pojęcia co kupuje. Poradzi się jakiegoś barana i jest O.K. Wielu znajomych kupiło jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, a nikt się nie zapyta co kupić. Potem stękają, że coś jest nie tak. Każdy orze jak może i nic na to nie poradzimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 dla poczatkujacego uzytkownika miara wydajnosci komputera sa tylko i wylacznie megaherce procesora, dlatego takie kompy maja racje bytu. Konfig jednego kompa z lokalnego sklepu: A xp 2200+ esc k7s5al 128ddr 30gb hdd RIVA M64 32 MB !!!!!!!!!!!11 cd-rom 25x lite on fdd sound on-board midi atx codegen klawa i mysz cena 2030 i co wy na taki konfig?? Taka sytuacja nie jest smieszna jest tragiczna, bo taki kolo najpierw chodzi i sie chwali, ze ma super, hiper kompa a potem placze, ze mu gry nie chodza, a przecierz on ma dwa razy szybszy "komputer". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Wiecie co to jest. To sie nazywa. "Tata kupił mi dobry kompiuter" a dlaczego jest dobry "bo jest multimedialny". Tak to jest jak pozwala sie rodzicnom kupować komputer w TESCO albo w HICIE!!! Jaki z tego moral. Lpiej wydac 50 zl wiecej i poradzic sie specjalisty. Rok temu w CHIPie był artyku na ten temat. Dołączony był do tego powalający rysunek. Kasa fiskalna a z niej wychodzący rachunek: Ziemniaki 2kg -2zł Masło -2,5zł Chleb -1zł skarpetki 5szy -3zł Komputer multimedialny -2300zł Cebula 0,5kg -1zł T-shirt -10zł A obok był zdięcie komputera z "Makro" który był sprzedawany nie z Windozą tylko z Linuksami. Na obudowie było naklejane info: Nr i adres serwisu (..). A do zdięcia dołączony komentarz "Do tego komputera który sprzedaję się z zainstalowanym Linuxem dodawany jest odrazu adres i numer tel. serwisu. Czy będzie często potrzebny??" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Oj bedzie ... :-( Widzialem kompa z Mediamarku ze sladami po odrywanych 3x plombach po naklejce licencji od innego sys i rysa na budzie hehe do pudla i nikt sie nie zczaji ... a kasy klientowi oddac nie chcieli o konfigu nie wspomne mial 2GHz heheheh ;) ;) ;) ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A ja jak kiedys bylem w media to zrobilem maly walek, byl ze mna kumpel kompletna lama i zaczal gadac z gosciem o kompach, a ja w tym czasie wlaczylem jednego takiego z wystawy, wlazlem we wlasciwosci i ustawilem fajny wygaszacz ekranu o nazwie tekst 3W, w ktorym byl napisane texcik pt: "Media markt to złodzieje" no i na to zapodalem zabezpiecz haslem :twisted: :twisted: :twisted: Buhahhaaha ale mi sie smiac hcialo jak przez pietnascie minut na kilku monitorach fruwal sobie taki napis, az w koncu wpadli na to ze mozna kompa wylaczyc. :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Temat na oślą!!! A tak na marginesie to każdy komp z kartą graficzną i przynajmniej głośniczkiem systemowym, nie wspominając nawet o karcie muzycznej jest multimedialny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Tak na marginesie to żaden PC nie jest multimedialny ponieważ do jakichkolwiek operacji są używane programy - gdzieś to ostatnio przeczytałem chyba w jakimś 10 letnim pisemku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A ja jak kiedys bylem w media to zrobilem maly walek, byl ze mna kumpel kompletna lama i zaczal gadac z gosciem o kompach, a ja w tym czasie wlaczylem jednego takiego z wystawy, wlazlem we wlasciwosci i ustawilem fajny wygaszacz ekranu o nazwie tekst 3W, w ktorym byl napisane texcik pt: "Media markt to złodzieje" no i na to zapodalem zabezpiecz haslem :twisted: :twisted: :twisted: Buhahhaaha ale mi sie smiac hcialo jak przez pietnascie minut na kilku monitorach fruwal sobie taki napis, az w koncu wpadli na to ze mozna kompa wylaczyc. :) :) :) Boskie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kiedys w Auchanie pod nieobecnosc sprzedawcy stestowalem kompa 3DMarkiem. Byl to jak na tamte czasy zestaw marzen, Athlon 1000, 128 MB i... MX200 ;). Ceny nie pomne, jednak pamietam ze powalala. No i jakiez bylo moje zdziwienie czy raczej rozbawienie kiedy ten komp otrzymal cos kolo 1200 pkt (w porownaniu z 1750 na moim Durku 650 z MX DDR). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No to może tak. Nie wiedziałem, że ten temat był poruszany bo dopiero odkryłem tweak, a właściwie forum na tweak.pl. Ktoś tam napisałe, że każdy koputer jest multimedialny (pod warunkiem ze ma dzwiek albo graf). Ale wlasnie o to chodzilo w tym dowciepie. To jest cos co sie nazywa ironia. A co do kompiuterów to hipermarkety powinny byc karane za cos takiego. Przecież to jest perfidne oszukiwanie klineta. Niby jest promocja i cena jest nizsza. Ale to ze wpakuja tam PROCESOR: 2 GHz (tego nie piszą: CELERON) PŁYTA GŁÓWNA: INTEL BX (PC-CHIPS) GRAFIKA: GeForce 4 (NONAME MX 440) DŹWIĘK: 6 kanałowy (......) DYSK: 40 GB (54000 obr) TO JEST OSZUSTWO. Za to powinno sie karac. Ja tego nie moge przeżyć. Ludzie dają się tak złapać. A nawet gdyby cena była dobra to i tak wiadomo, że jak coś się stanie to o serwisie możęmy zapomnieć. NIe rozumiem ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No to może tak. Nie wiedziałem, że ten temat był poruszany bo dopiero odkryłem tweak, a właściwie forum na tweak.pl. Ktoś tam napisałe, że każdy koputer jest multimedialny (pod warunkiem ze ma dzwiek albo graf). Ale wlasnie o to chodzilo w tym dowciepie. To jest cos co sie nazywa ironia. A co do kompiuterów to hipermarkety powinny byc karane za cos takiego. Przecież to jest perfidne oszukiwanie klineta. Niby jest promocja i cena jest nizsza. Ale to ze wpakuja tam PROCESOR: 2 GHz (tego nie piszą: CELERON) PŁYTA GŁÓWNA: INTEL BX (PC-CHIPS) GRAFIKA: GeForce 4 (NONAME MX 440) DŹWIĘK: 6 kanałowy (......) DYSK: 40 GB (54000 obr) TO JEST OSZUSTWO. Za to powinno sie karac. Ja tego nie moge przeżyć. Ludzie dają się tak złapać. A nawet gdyby cena była dobra to i tak wiadomo, że jak coś się stanie to o serwisie możęmy zapomnieć. NIe rozumiem ludzi BX i Celeron 2GHz :) :lol: 3majcie mnie bo z fotela spadne :lol: Jaki to byl market? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No to może tak. Nie wiedziałem, że ten temat był poruszany bo dopiero odkryłem tweak, a właściwie forum na tweak.pl. Ktoś tam napisałe, że każdy koputer jest multimedialny (pod warunkiem ze ma dzwiek albo graf). Ale wlasnie o to chodzilo w tym dowciepie. To jest cos co sie nazywa ironia. A co do kompiuterów to hipermarkety powinny byc karane za cos takiego. Przecież to jest perfidne oszukiwanie klineta. Niby jest promocja i cena jest nizsza. Ale to ze wpakuja tam PROCESOR: 2 GHz (tego nie piszą: CELERON) PŁYTA GŁÓWNA: INTEL BX (PC-CHIPS) GRAFIKA: GeForce 4 (NONAME MX 440) DŹWIĘK: 6 kanałowy (......) DYSK: 40 GB (54000 obr) TO JEST OSZUSTWO. Za to powinno sie karac. Ja tego nie moge przeżyć. Ludzie dają się tak złapać. A nawet gdyby cena była dobra to i tak wiadomo, że jak coś się stanie to o serwisie możęmy zapomnieć. NIe rozumiem ludzi BX i Celeron 2GHz :) :lol: 3majcie mnie bo z fotela spadne :lol: Jaki to byl market? polski, polski....... :wink: :lol: czy to wazny ktory skoro kazdy sprzedaje taki sam zlom :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kiedys dla kolegi zapolombowali kieszen na HDD :lol: I badz tu człeku madry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kiedys dla kolegi zapolombowali kieszen na HDD :lol: I badz tu człeku madry :lol: dobrze ze stacje fdd i cdrom przeoczyli :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 No to może tak. Nie wiedziałem, że ten temat był poruszany bo dopiero odkryłem tweak, a właściwie forum na tweak.pl. Ktoś tam napisałe, że każdy koputer jest multimedialny (pod warunkiem ze ma dzwiek albo graf). Ale wlasnie o to chodzilo w tym dowciepie. To jest cos co sie nazywa ironia. A co do kompiuterów to hipermarkety powinny byc karane za cos takiego. Przecież to jest perfidne oszukiwanie klineta. Niby jest promocja i cena jest nizsza. Ale to ze wpakuja tam PROCESOR: 2 GHz (tego nie piszą: CELERON) PŁYTA GŁÓWNA: INTEL BX (PC-CHIPS) GRAFIKA: GeForce 4 (NONAME MX 440) DŹWIĘK: 6 kanałowy (......) DYSK: 40 GB (54000 obr) TO JEST OSZUSTWO. Za to powinno sie karac. Ja tego nie moge przeżyć. Ludzie dają się tak złapać. A nawet gdyby cena była dobra to i tak wiadomo, że jak coś się stanie to o serwisie możęmy zapomnieć. NIe rozumiem ludzi BX i Celeron 2GHz :) :lol: 3majcie mnie bo z fotela spadne :lol: Jaki to byl market? I do tego super szybki dysk (szybszy niż SCSI) :lol: , z kolegi Wajcha niezły spec a na hipermarkety narzeka :wink: :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...