Gość dragonlore Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Uwe ma jak widac zamiar bawic sie w robienie gier,poki co trailer trailer otoczenie nawet tak zle nie wyglada polygamia No proszę, pojawiają się coraz ciekawsze informacje o grze Uwe Bolla 1968 Tunnel Rats. Przede wszystkim deweloperem tego tytułu jest Replay Studios, czyli studio tworzące również Velvet Assassin. Produkt ukaże się na PC i 360 i, co ciekawsze, jest bazowany na filmie o tym samym tytule. Czyli w końcu to gry zaczęły korzystać z twórczości Bolla, a nie na odwrót. Sprawdziłem w IMDB i faktycznie w tym roku faktycznie coś takiego miało swoją premierę. Akcja dzieje się w Wietnamie i opowiada o amerykańskich żołnierzach walczących w kanałach z Vietcongiem. Uwe w rozmowie z Eurogamerem stwierdził, że ma duży wpływ na grę, aktywnie współuczestniczy w produkcji, dostarczył scenariusz, ujęcia i dał namiary na swojego kompozytora i jest bardzo zadowolony z wyników. Czyżby CDV (wydawca) chciał się zemścić nieudaną grą na podstawie filmu Bolla za te wszystkie inne gry, których tytuły dzięki jego produkcjom źle się kojarzą kinomanom (wideomaniakom w sumie bardziej)? PS tak zupełnie przy okazji, jeżeli chodzi o Wietnam i gry wojenne bazujące na tym okresie historycznym, to polecamy wpis Bioforgera na Antygrach, w którym bierze on na tapetę ten temat. Edytowane 19 Września 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRIELOK1986 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 otoczenie jest niezle to fakt bo gra działa na Replay Engine na którym powstaje gra Sabotage -Velvet Assasin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 sorry, ale jezeli gra na trailerze ledwo chodzi to jakie to bedzie mialo wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 (edytowane) Uwe w rozmowie z Eurogamerem stwierdził, że ma duży wpływ na grę, aktywnie współuczestniczy w produkcji, dostarczył scenariusz, ujęcia i dał namiary na swojego kompozytora i jest bardzo zadowolony z wyników. :rolleyes: W zasadzie życzę mu powodzenia dla dobra gry(mojego :wink: ) ale jak to zdanie przeczytałem to mnie aż ścisnęło.Unikam twórczości kolesia po paru...hmmm...obcowaniach z jego "dziełami".Jak będę na łożu śmierci to nikt mi tego czasu nie odda ...a zapewne chciałbym go wówczas odebrać :rolleyes: .Oby nie za dużo "klimatycznych" tuneli -można w ten sposób rozbudować grę do granic absurdu przy małym wysiłku.No i choć mieli w Wietnamie podziemne miasta i kompleksy to śmiem twierdzić ,że dla gracza okazałyby się mało zróżnicowane.Ale kto wie co spłodzą?Uwe ma typowo niemiecki "polot" -poezję widzi w Blitzkriegu i koszarach plus musztra i "giwery".Fabuła będzie...być może :wink: Edytowane 23 Września 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...