Radek-GiereQ Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 czołem, mam dziwny problem mianowicie kupiłem SB 4.1 no i mam te dwa wyjścia na głosniki podłanczam do drógiego złacza osobny zestaw głosników i nic....... cisza cuduje słuchawki itp itd nic... nawet w power dvd jak zmienie na 4 spikers to wogule zanika dzwięk;( pomocy ratujcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a przestawiles karte na 4 glosniki? zdaje sie ze jest toi gdzies w Surround Mixerku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Dokładnie albo w Surround Mixerku albo w Speaker Preset Setup :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 kurde majstruje w mixerku[bo nic innego niemam] i lipa :( niemoge nic znaleźć ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 to wejdz do windowsowych ustawien karty, tam masz wybor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...