irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zapowiada sie kolejna gra fpp z fajna akcja i powalajaca grafika. Screeny mowia same za siebie. thumbsy do screenów: juz w JPG Demo do pobrania, zdajsie ze Multiplayer Więcej screenów Oficjalna strona gry Czekam na opinie... :wink: upd. Patch do dema wersja 0.97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 gram w to od dawna w sieci i zapowiada sie bardzo ciekawie, choc jest wiele lepszych sieciowych fpp np AA:O i Raven's Shield. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 gram w to od dawna w sieci i zapowiada sie bardzo ciekawie, choc jest wiele lepszych sieciowych fpp np AA:O i Raven's Shield.ja ciagne demko. jak wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 u mnie nie spada ponizej 50 fps w 1024x768 AAx4 AFx16 max detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Tylko nie zapomnij dociągnąć patcha v0.97 Wymagania ma spore. U mnie na R8500LE @ 300/630 i XP 1900MHz osiągałem zadowalające rezultaty. Wystarczyło opuścić CPU do 1470MHz i jak wyskoczyło kilku przeciwników to miałem klatkowanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Aha, u mnie Aniso jest zawsze x16 nastawione :) Oczywiśbie bez FSAA i przy 1152x864. A te zadowalające rezultaty to ok 60 FPS jak nie ma przeciwnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 u mnie nie spada ponizej 50 fps w 1024x768 AAx4 AFx16 max detale.no raczej sie nie spodziewalem, ze u Ciebie bedzie sie haczyc... :wink: U nie w AA quincunx i AFx2 1024x768 i max detal spada do 15. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Moze zapodacie jakies screeny? Ale jpg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Moze zapodacie jakies screeny? Ale jpg ;)juz sa w JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Gra zrobiona przez ludzi z tej samej stajni co Mafia, więc i wymagania będą pewnie zbliżono, a i pewnie podwyższone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no i mam problemy. 1. brak dzwieku w grze. sblive@kx 2. nie moge znalezc gier w necie. pustki. nie instalowalm gameSpy, moze dlatego? pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Naprawde świetna gra chociaz tak o niej mało słychać Cześi naprawde potrafiom robić gry Klimat po prostu zabujczy!!!Muzyka grafika dzwięk wszystko na najwyzszym poziomie warto zagrać naprawde!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Gralem w demo to grafika mnie nie zachwycila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 w niedziele sie przejde po to. moze byc fajny klimat, ale grafika w demie faktycznie mnie nie powalila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Może grafika nie jest rewelacyjna ale jest bardzo dobra mojim zdaniem gierka wymiata zreszta zagrajcie to sie przkonacie!!I nie patrzcie tylko na grafike ludzie gra to nie grafika!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Lepsza od Black Hawka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 DUŻOOOOOOOOOO LEPSZA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 O grafice nie mowilem w kontekscie najwazniejszej czesci gry ale na Twoje zdanie iz grafika jest na najwyzszym poziomie. A gre pewnie sobie pozycze skoro tak zachwalasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Miałem demko z Game Stara (czasopismo - polecam), pograłem 2 godzinki w multi (nie ma w tym demko singla) i nawet fajna. Niezły jest efekt jak rzuci się granata zbyt blisko siebie to tak fajnie "piszczy" w głośnikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Tez gralem w demko.... ale DF black hawk down dooozo lepsze mi sie wydaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 mało napisze bo właśnie gram dla mnie miodzio- w koncu chłopaki co zrobili mafie nie mogli dac dupsztala!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Gierka wypas, zajebiscie oddany klimat dzungli! Czasami czulem jak w Vietnamie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Gierka wypas, zajebiscie oddany klimat dzungli! Czasami czulem jak w Vietnamie ;)Rozumię, że wojnę w Wietnamie zaliczyłeś, a przynajmniej wycieczkę? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Powiedzmy, ze odbylem wirtualną podroz po dzungli pelnej wrednych zoltkow :lol: A tak serio to naprawde polecam! Sa momenty ze gra sie nudzi i chcialoby sie ja wylaczyc (eh te tunele, imo pomysl dobry ale troche przydlugi), ale warto wytzrymac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cpu3000 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Gra jest poprostu rewelacyjna jak dla mnie!!! Daar jak to idzie na Twoim sprzęcie na max ustawieniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Gra jest poprostu rewelacyjna jak dla mnie!!! Daar jak to idzie na Twoim sprzęcie na max ustawieniach? Mam włączony 6xAA + 16xANISO i jest płynnie. Jednak sama grafika nie powala na kolana. Moim zdaniem ktoś miał dobry pomysł ale poszedł na łatwiznę. Zmierzyłbym ile wyciąga fsp ale nie wiem jakim programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no wlasnie na grafie sie troche zawiodlem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golabek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Przyznam ze gierka ciekawa... Jednak i tak dla mnie rewelacja pozostaje Operation Flashpoint Resistance ;) Jest tam juz mod Vietnamu przygotowany przez grupe graczy a w niedalekiej przyszlosci ma byc mod zrobiony przez profesjonalistow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Gra jest poprostu rewelacyjna jak dla mnie!!! Daar jak to idzie na Twoim sprzęcie na max ustawieniach? Mam włączony 6xAA + 16xANISO i jest płynnie. Jednak sama grafika nie powala na kolana. Moim zdaniem ktoś miał dobry pomysł ale poszedł na łatwiznę. Zmierzyłbym ile wyciąga fsp ale nie wiem jakim programem. gdzies w menu gry jest opcja wyswietlania ilosci klatek (przynajmniej w demie byla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zmierzyłbym ile wyciąga fsp ale nie wiem jakim programem. http://www.dragon.bronowski.pl/programy/fraps19.rar Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...