daar Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zmierzyłbym ile wyciąga fsp ale nie wiem jakim programem. http://www.dragon.bronowski.pl/programy/fraps19.rar Pozdr. Dzięki za frapsa. Według jego wskazań przy max ustawieniach + 6xAA i 16x ANISO mam od 50 do 70 klatek np. w trakcie strzelaniny w dżungli. Nie wiem czy to dużo czy mało ale gra jest płynna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Mam pytanie bo niedoczytalem... czy w vietcong gra sie wpojedynke czy ma sie kolesi do pomocy... Ps. Ja bylem w wietnamie a dokladnie w laosie:> Raz zazucilem lsd... ale byla jazda i te realistyczne odglosy chelikopterow.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jest kilku niekrępujących gości do pomocy, ale część misji rozgrywa się w pojedynkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Mnie najbardziej do gustu przypadła muzyka :D Hendrix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Kurcze Vietcong = Wypasik!!!!!!! POLECAM Zdecydowanie Warto nabyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 nom vietcong jest spoko, a szczegolnie muzyczka w menu glownym jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Albo jestem ciemny albo czegoś nie ustawiłem. W pierwszej misji mam sprzątnąć snajperów ostrzeliwujących wioskę. Znajduję kolesi za szczytem i NIE MOGĘ ICH ZABIĆ. Wlepiłem z 2 metrów dwa magazynki a kolesie nic , biegają dalej. Co jest u diabła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Mają god mode :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 sciagnij patch, mialem to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 musisz najnowszego craka miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Sciągni nowego cracka bo ten "orginalny" jest do banii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jeszcze niegrałem a mam zamiar kupić. Grał może ktoś w wietkong i wietnam ? Jak mają się te 2 gry do siebie ? Która lepsza waszym zdaniem ? Czy wietkong też jest tak piekielnie trudny jak wietnam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 kurde pomocy nie wiem o co biega mam vietconga i nie odpala sie mysle ze albo to wina softu albo sprzetu sciagalem rozne cracki do tej gierki ale caly czas to samo chce ja odpalic - klikam w ikone i kurde dysk chwile cos czyta, ,cdrom tez no i nic z tego nic sie nie odpala, nawet zadne menu NIC pomocy PS. mam dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 przenistaluj system i zmien dx 9 na 8.1. a napewno bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 windy nie bede reinstallowal bo mi sie nie chce ale dx zmienie i zobacze czy beddzie chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 przenistaluj system i zmien dx 9 na 8.1. a napewno bedzie ok.no co Ty ja mam DX9 i chodzi bez problemu, zobacz jakimś programem np CDMage czy obraz plyty nie jest zwalony, ew może to być zły crack. Mam wersje od FLT i dopiero po pewnych staraniach udalo mi się to prawidlowo uruchomić, jakby co to wal na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 przenistaluj system i zmien dx 9 na 8.1. a napewno bedzie ok.no co Ty ja mam DX9 i chodzi bez problemu, zobacz jakimś programem np CDMage czy obraz plyty nie jest zwalony, ew może to być zły crack. Mam wersje od FLT i dopiero po pewnych staraniach udalo mi się to prawidlowo uruchomić, jakby co to wal na PW.jak zly crack jak juz chyba z 6 roznych probowalem i to samo walcze tera z dx moze cos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 na directx 9 dziala dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Może masz walniętą grę. Na moim sprzęcie chodził bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Może masz walniętą grę. Na moim sprzęcie chodził bez problemów. chyba tak - dzisiaj na windzie xp sprawdzalem z dx 8 i dalej kupa sciagane jeszcze raz albo od kogo innego se zalatwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 po mojemu nie ma co plakac przeciez to i tak syf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Od kilku dni gram w Vietcong. Postanowilem sie podzielic moimi wrazeniami na jej temat i w sumie poznac opinie innych :) (prosze tego nie traktowac jako recenzje, bo takowych pisac nie potrafie :wink: ) Gre sciagnalem :roll: bo chcialem sobie zagrac w cos klimatycznego jak... powiedzmy Aliens vs. Predator 2 poskradac sie po dzungli, poczuc fajny klimat :wink: Pierwsza reakcja? Zalamka jesli chodzi o grafike. Niby to ladne, ale dzungla jakos nigdy nie kojarzyla mi sie z zaledwie "piecioma drzewkami i jednym krzaczkiem". Wlasciwie dopiero po kilku dobrych godzinach grania zauwazylem cos co przypominalo dzungle jaka sobie wyobrazalem... Mialem wywalac gre po dwoch pierwszych misjach, ale dalem jej szanse i gralem dalej :roll: Oplacalo sie :twisted: Gra zdecydowanie sie pozniej rozkreca. Fabula trzyma sie kupy i jest zachowana ciaglosc (np. nocny 'niespodziewany' atak VC na baze). Wszystko uzupelniaja zabojcze teksty zolnierzy :) Tutaj cenzura tylko by wszystko popsula :wink: Gra rozczarowala mnie gdy poraz drugi musialem zejsc do tuneli :evil: Ja rozumiem, ze autorzy chcieli wprowadzic klimat grozy, etc. ale ja w tych tunelach dwie noce siedzialem i szczerze powiedziawszy klnalem bardziej niz postacie z gry :twisted: I tutaj w sumie pytanie do osob co maja to juz za soba... Bo moze ja cos zle robilem, ale 8 flar na to cale "podziemne miasto", kilka pulapek, slepych "uliczek", tuziny VC i bynajmniej nie jakas szczegolnie duza ilosc amunicji to przynajmniej jak dla mnie byl dosyc ciezki orzech do zgryzienia :( Obecnie jestem w misji (w sumie caly czas tej samej... od trzech dni :D ) i jestem "eskortowany" jakas motorowka do bazy. Bede gral dalej, ale przysiegam, ze jesli jeszcze raz karza mi wejsc do jakiegos tunelu to wyp*^!%#&@* ta gre najszybciej jak to tylko bedzie mozliwe :evil: A tak pomijajac te drobne usterki to... mimo wszystko polecam jesli nie macie nic innego ciekawego na dysku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Na wstepie dam mala podpowiedz: nacisnij klawisz L, jak Light lub Latarka :). Od razu sie zrobi jasniej i nie potrzebujesz flar (wlasciwie to po co one?). Przejscie tylko przy ich pomocy jest IMHO nie mozliwe (dotyczy to nastepnych tuneli). Przeszedlem gre, wiec pare zdan moge skrobnac. Po pierwsze klimat. Nigdy nie wiadomo co cie czeka podczas misji. Akcja sie zmienia jak w kalejdoskopie, a wszystko laczy sie w wieksza, logiczna calosc. Misje sa zroznicowanie (patrole, tunele, obrona bazy, odbicie MIA itd.). Grafika stoi na wysokim poziomie. Wspaniale krajobrazy, dokladne odwzorowanie roslinnosci, mgla itp. Do tego dochodzi dzwiek, ktory wedlug mnie zasluguje na ocene 10/10. Po odglosach mozna poznac z czego do nas strzelaja :). Gra zajmuje 1.3 GB na dysku, ale za to wszystko sie szybko wczytuje. Co do wad, to niekiedy partner potrafi przyblokowac nas w tunelu. Czasem sie zdarzy, ze denat przenika przez sciane :). Szkoda tez, ze nie bylo zadnej misji typowo snajperskiej (ani razu nie mialem snajperki w grze :(). Sa to niedociagniecia, ktore maja maly wplyw na ocene ogolna. Jak dla mnie mocne 9/10, glownie za duzy realizm. Mogla by byc jednak troche dluzsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A ja korzystając z okazji proszę o podpowiedź. Zaciąłem się w tunelach, w lokacji w której na ziemi rozmazana jest krew jeńca i nie wiem co dalej. Są dwa tunele wyjściowe. Jeden prowadzi do mijanej wcześniej klatki, drugi zawiera pułapkę z kolcami i nie mogę jej ominąć ( jeśli w ogóle się da). To samo tyczy się przejścia z zawalonymi częściowo stemplami podtrzymującymi sklepienie, nie mogę pójść dalej. Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Na wstepie dam mala podpowiedz: nacisnij klawisz L, jak Light lub Latarka :). Od razu sie zrobi jasniej i nie potrzebujesz flar (wlasciwie to po co one?). Przejscie tylko przy ich pomocy jest IMHO nie mozliwe (dotyczy to nastepnych tuneli).:evil: :evil: :evil: LAMPKA?! No po prostu zarabiscie :evil: Ja sie w tym szambie meczylem dwie noce, monitor podkrecony na maxa i rysowanie mapek :evil: ...chyba sie zaraz poplacze :D Mogla by byc jednak troche dluzsza.Czyli jest moze krotka? :( Jestem w misji gdzie plynie sie ta motorowka? To duzo jeszcze przede mna? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A ja korzystając z okazji proszę o podpowiedź. Zaciąłem się w tunelach, w lokacji w której na ziemi rozmazana jest krew jeńca i nie wiem co dalej. Są dwa tunele wyjściowe. Jeden prowadzi do mijanej wcześniej klatki, drugi zawiera pułapkę z kolcami i nie mogę jej ominąć ( jeśli w ogóle się da). To samo tyczy się przejścia z zawalonymi częściowo stemplami podtrzymującymi sklepienie, nie mogę pójść dalej. Co zrobić?Wybierz drugi tunel. NIE schodz na dol do klatki :wink: Przed pulapka masz "drzwiczki" ktore prowadza w dol. .....cholerna latarka :evil: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Czyli jest moze krotka? :( Jestem w misji gdzie plynie sie ta motorowka? To duzo jeszcze przede mna? :wink: http://www.vietcong-game.net i zobacz dzial Missions. Odprawy i misje daja magiczna liczbe 42 :). Niby duzo, ale dla mnie stanowczo za malo :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Czyli jest moze krotka? :( Jestem w misji gdzie plynie sie ta motorowka? To duzo jeszcze przede mna? :wink: http://www.vietcong-game.net i zobacz dzial Missions. Odprawy i misje daja magiczna liczbe 42 :). Niby duzo, ale dla mnie stanowczo za malo :).Hmmm... czyli jestem w misji 15 :) A jesli Ci za malo to przejdz tunele bez latarki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Prawie ja przeszedlem, 42 misja byla ponad moje sily :-| probowalem z 30 razy - lipa. A tunele - spaprali to, moge sie zalozyc ze wielu graczy przez te tunele stracilo chec do grania (ja bylem blisko)! Dno dno dno! BTW Ktos ja skonczyl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Battery Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Kurde.... podali na stronie zalecane wymagania 700 mhz no i ogólnie nie za wysoka reszta... a u mnie na 800 mhz 512 mb ramu i radku 9000 128 mb nie da się grać, do bani takie podawanie zalecanych wymagań skoro zamiast gry jest klatkowanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...