dymy Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ..coz kazdy ma swoja wizje. ja z kolei bawilem sie lepiej nish na Unrealu i dla mnie to obowiazkowa pozycja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Vietcong - najgorsza gra fps w jaka gralem ostatnimi czasy.Inspector Harry Callahan zwykl w takich wypadkach mawiac "Kazdy ma swoje zdanie podobie jak dziure w du..." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 A ja własnie skończyłem tą gierke i zaraz zabieram sie za dodatek fist alpha i powiem że gierka jest super: klimat klimat i jeszcze raz klimat, powiedziałbym że nawet miejscami lepsze od call of duty. Szkoda ze grafika nie jest odrobinke lepsza no i kilka błedów zwłaszcza jak sie kogos zastrzeli to potrafi jakos dziwnie paść na glebe, to chyba jedyna wada tej gry no i troche za krótka dobrze ze jest dodatek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 dla mnie giera też wymiata , cieszę się że jest już dodatek i muszę go sobie skołować , klimat tej gry niesamowity jak w nią grałem to mi sie PLUTON O.STONE'A przypominał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 wlasnie zdobylem ta gre i mam problem/pytanie- jestem na poczatku i musze zalatwic pierwszych "czarlich" i oni sa jacys niesmiertelni, wale donich z serii i nic, pozniej mnie zalatwiaja wiec niewiem czy to bug czy moze ta gra ma tak kijowa strefe trafien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 W pierwszej misji masz zabić snajpera który strzela z mosina do wiesniaków (w misji masz razem 3 kolesi). Co do gry to jest wypasna i mizna ja grać wiele razy (ja ja przeszłem chyba z 10 razy). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 tak wiem tylko ze tych 3 VC zacholere niedalo sie zabic. dopiero potem sie kapnolem ze niemozna walic patcha 1.60 jak sie niema wczesniejszych no i instalcja patcha 1.01 zalatwila problem. thc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 tak wiem tylko ze tych 3 VC zacholere niedalo sie zabic. dopiero potem sie kapnolem ze niemozna walic patcha 1.60 jak sie niema wczesniejszych no i instalcja patcha 1.01 zalatwila problem. thc Mam rozumiec ze bede musial po kolei wszystkie TE patche wgrywac nie wystarczy wrzucic 1.60 i po klopocie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no mnie patch 1.60 nic niedal a na stronie 3d cosnam sugerowali ze trzeba pokolei speczowac. jednak wystarczy tylko patch 1.01 by przeciwnicy gineli i mieli calkiem znosna strefe trafien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 A ja się wtrącę odnośnie patchy. Otóż jaki patch jest potrzebny żeby móc grać na wszystkich serwerach?? Pomóżcie bo nie jestem obeznany dobrze w temacie tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 zazwyczaj w takich sprawach zagląda sie na oficjalną strone prawda ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...