Skocz do zawartości
fAtkOs

Ktory Gf9800gt

Rekomendowane odpowiedzi

trochę gafe strzeliłem, bo źle przeczytałem.(przeczytałem 9600GT) A więc 9800GT to trochę ulepszony 8800GT. Zaś 88GTS jest lepszy od 9800GT, tyle że cena tej karty jest średnio zachęcająca patrząc na HD4850 (http://mcomp.com.pl/palit_ati_radeon_hd4850_512mb_ddr3_256bit_tv_dvi_pci-e_10ns_625_1986/-324468/)

Więc bierz Radka, powinieneś sie zmieścić w cenie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chce kupic w tym sklepie co dalem link w 1 poscie, radeon tam jest sporo drozszy, a 450zl to maksymalna gorna granica ile moge wydac, dlatego zdecydowalem sie na gf9800gt, tylko nie bardzo sie orientuje jakiej firmy wziac, roznice nie sa duze, najtanszy palit, czy dolozyc do wersji z 1gb ?? moze ktos wie czy jest na necie gdzies porownanie roznych 9800 gt ??

Edytowane przez fAtkOs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce kupowac wysylkowo, jak dolicze wyslke to i tak mala roznica wychodzi w cenie, a z odbiorem osobistym w wawie to ten jest najtanszy, robilem tam juz troche zakupow i jestem zadowolony, decyduje sie na palita, tylko sa 3 wersje - normalna, podkrecona i z 1gb, ktora najbardziej oplaca sie brac ??

za 452zl mama palita 1gb, a za 463zl mam gigabyte 1gb

Edytowane przez fAtkOs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi