chrom100 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 To mój pierwszy post na tym forum. :) Mam taki mały problem z tą płytą tzn. gdy chcę podkręcić procesor wyłącza się monitor i muszę robić reset biosu po przez przytrzymanie Ctrl+Alt+Delete. Specyfikacje płyty można zobaczyć na stronie : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...SATA2&s=AM2. Myślę ze to może być jakiś ogranicznik, płyta ma funkcje w biosie overclockingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Zacznij od wgrania nowego BIOSu... zresztą te stare ASRocki niebardzo nadawały się do oc (miały jedynie kosmetyczne zakresy regulacji napięć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Zacznij od wgrania nowego BIOSu... zresztą te stare ASRocki niebardzo nadawały się do oc (miały jedynie kosmetyczne zakresy regulacji napięć). Wgrałem najnowszy bios i nic nie pomogło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...