Skocz do zawartości
Rosti

Blue Screen - Kasperski Winny !

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM !

Po ostatnim jak że udanym update Kasperskiego nie szło w żaden sposób odpalić kompa. System niby wszystko ok ładował się lekko zamulony ale działał z chwilą ładowania Kasperskiego wyskakiwał Blue Screen bez żadnych informacji. Z tego co wiem to już 3 osobom tak się zrobiło po wczorajszym nocnym updacie (Ja, Seba84, ArczX, ...). Jedynym rozwiązaniem to wpisanie w trybie awaryjnym systemu komendę msconfig i całkowite wyłączenie Kasperskiego lub jego odinstalowanie. Chciał bym się dowiedzieć czy ktoś jeszcze miał taki sam problem jak my ?

Pozdrawiam :wink:

Edytowane przez Rosti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już sobie dałem radę z Kacprem :wink: a zrobiłem tak: w trybie awaryjnym uruchomiłem kacpra z menu start i w opcjach wyłączyłem mu wszystkie ptaszki przy ochronach :wink:, Następnie odpalamy kompa normalnie i wywalamy kasperskiego po czym można go zainstalować ponownie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM !

Po ostatnim jak że udanym update Kasperskiego nie szło w żaden sposób odpalić kompa. System niby wszystko ok ładował się lekko zamulony ale działał z chwilą ładowania Kasperskiego wyskakiwał Blue Screen bez żadnych informacji. Z tego co wiem to już 3 osobom tak się zrobiło po wczorajszym nocnym updacie (Ja, Seba84, ArczX, ...). Jedynym rozwiązaniem to wpisanie w trybie awaryjnym systemu komendę msconfig i całkowite wyłączenie Kasperskiego lub jego odinstalowanie. Chciał bym się dowiedzieć czy ktoś jeszcze miał taki sam problem jak my ?

Pozdrawiam :wink:

zadnych problemow u mnie :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi