Rosti Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) WITAM ! Po ostatnim jak że udanym update Kasperskiego nie szło w żaden sposób odpalić kompa. System niby wszystko ok ładował się lekko zamulony ale działał z chwilą ładowania Kasperskiego wyskakiwał Blue Screen bez żadnych informacji. Z tego co wiem to już 3 osobom tak się zrobiło po wczorajszym nocnym updacie (Ja, Seba84, ArczX, ...). Jedynym rozwiązaniem to wpisanie w trybie awaryjnym systemu komendę msconfig i całkowite wyłączenie Kasperskiego lub jego odinstalowanie. Chciał bym się dowiedzieć czy ktoś jeszcze miał taki sam problem jak my ? Pozdrawiam :wink: Edytowane 19 Września 2008 przez Rosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Ja też już sobie dałem radę z Kacprem :wink: a zrobiłem tak: w trybie awaryjnym uruchomiłem kacpra z menu start i w opcjach wyłączyłem mu wszystkie ptaszki przy ochronach :wink:, Następnie odpalamy kompa normalnie i wywalamy kasperskiego po czym można go zainstalować ponownie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 WITAM ! Po ostatnim jak że udanym update Kasperskiego nie szło w żaden sposób odpalić kompa. System niby wszystko ok ładował się lekko zamulony ale działał z chwilą ładowania Kasperskiego wyskakiwał Blue Screen bez żadnych informacji. Z tego co wiem to już 3 osobom tak się zrobiło po wczorajszym nocnym updacie (Ja, Seba84, ArczX, ...). Jedynym rozwiązaniem to wpisanie w trybie awaryjnym systemu komendę msconfig i całkowite wyłączenie Kasperskiego lub jego odinstalowanie. Chciał bym się dowiedzieć czy ktoś jeszcze miał taki sam problem jak my ? Pozdrawiam :wink: zadnych problemow u mnie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Jaka wersja Kasperskiego? Ja mam KIS 7.0.1.325 aktualizowany automatycznie kilka razy dziennie i zadnych problemow nie zauwazylem. System to Vista Home Premium 32bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...