Gumis88Krk Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 tak jak w temacie, potrzebuje porady w wyborze wentyla, przeszukiwałem tematy i jestem zielony, niektórzy polecają to, inni znów tamto... :sad: następny problem, to jak to zrobić? <_< nie rozbierałem jeszcze tego zasilacza więc nie wiem, czy jest jakaś wtyczka pin, czy trzeba coś lutować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Nic nie trzeba lutować, normalnie wyciągasz wtyczkę stockowego wentyla i montujesz swój. Ja mogę polecić fandera fx-120b, przy skręceniu na minimum jest praktycznie niesłyszalny, a i zasilacz się nie poci (Ty masz mocniejszą wersję i porównywalny sprzęt, więc również na pewno problemu nie będzie). Plus fandera to potencjometr, minus - cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 W mojej 450 był wentyl na wtyczkę 2-pinową, jest tam dość mało miejsca ale przy odrobinie szczęścia powinno się udać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...