WRX Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 W tym momencie Newegg ma promocje na obie te plyty (~$110) i zastanawiam sie, ktora wybrac. Obecnie mam abit'a IP35-E z E8400, ale potrzebuje cos z RAID, Firewire, dobry suport (abit powiedzial papa) i cos co sie dobrze podkreci. Czy do tych plyt bedzie mozna zalozyc w przyszlosci 2 x 8800GT, teraz mam jedna sztuke i czy zasilacz Corsair 550vx wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Obie płyty w porządku, i żadna z nich nie obsługuje SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Sekcja zasilajac na obu plytach jest podobna? Nie ma klopotow przy podkrecaniu E8400? Gdybym chcial teraz wymienic 8800GT (sprzedac) na cos o podobnych mozliwosciach od ATI, to co powinienem kupic aby pozniaj po dokupieniu karty dzialalo w CrossFireX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 CrossFireX to coś jak QuadSLI - 4 grafiki. Tobie chodzi o zwykłe CF - 4850 zjada 8800GT na śniadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) nie wiem jak się GB na p45 sprawdzają, chociaż... pewnie podobnie do tych na p35, to jednak poleciłbym p5q pro Edytowane 19 Września 2008 przez halo?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 CrossFireX to coś jak QuadSLI - 4 grafiki. Tobie chodzi o zwykłe CF - 4850 zjada 8800GT na śniadanie. Z tym zjadaniem to bez przesady, ale 2x 4850 będzie fajną i w miarę tanią opcją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Wracajac do plyt, Gigabyte bardziej mi sie podoba, ale kolega halo?! mnie troche zmartwil. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Ten Gigabyte ogólnie nie jest zły jak można poczytać w temacie o nim. Asus spisze się równie dobrze, w kwestii OC trudno rozpatrywać która lepsza bo do E8400 obie spokojnie się nadadzą (odpowiednie FSB itd.) Asus jednak może okazać się troszke mniej problemowy. Jest bardziej sprawdzoną płytką poprostu, tego Gigabyta posiada narazie nie za wiele osób a jak masz jakieś wątpliwości jeszcze i z czym się musisz liczyć w razie ewentualnych problemów to poczytaj temat o tym Gigusiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...