B3T0N Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 oki - sprawilem sobie ta plyte , nie robie na razie OC gdyz nie chce usmazyc jej prosilbym o kilka rad - czy konieczna jest wymiana radiatora na NB ??? - co najlepiej polozyc na SB ??? - czy mosfety wymagaja radiatorow ?? mam bloczek miko m8 , osobna chlodnice , pompe - pytanie : instalowac go na NB ?? jak tak , to jak ??? na klej ?? , na gluta jakiegos silikonowo termoprzewodzacego ?? jeszcze jedno pytanie : ktory bios jest najlepszy do 8rda - bo troszke juz jestem zamotany szukajac po forum , a co zaszkodzi przy okazji zapytac w tym topicu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 bios przynajmniej u mnie ostatni jest spoko stabilny obok NB sa przeciez dziurki ja zamowilem blok i zamierzam do srobkami przykrecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 oki - sprawilem sobie ta plyte , nie robie na razie OC gdyz nie chce usmazyc jej prosilbym o kilka rad - czy konieczna jest wymiana radiatora na NB ??? - co najlepiej polozyc na SB ??? - czy mosfety wymagaja radiatorow ?? mam bloczek miko m8 , osobna chlodnice , pompe - pytanie : instalowac go na NB ?? jak tak , to jak ??? na klej ?? , na gluta jakiegos silikonowo termoprzewodzacego ?? jeszcze jedno pytanie : ktory bios jest najlepszy do 8rda - bo troszke juz jestem zamotany szukajac po forum , a co zaszkodzi przy okazji zapytac w tym topicu ;) - czy konieczna jest wymiana radiatora na NB ??? - raczej tak, firmowy jest cienkawy :? - - co najlepiej polozyc na SB ??? - radiatorek (Zalman, ten iglak jest OK) - - czy mosfety wymagaja radiatorow ?? - tak, zaczepiscie sie grzeja (nie ogladales fortki z rozkladem temperator ? , na Sprzecie byla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...