Prestig Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Mam celerona 2,8 na lga775 asus p5rd1-v, caly czas wiatrak chodzi na maxa, procesor ma 55C wspoczynku a przy stresie nawet 69C, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) Mam celerona 2,8 na lga775 asus p5rd1-v, caly czas wiatrak chodzi na maxa, procesor ma 55C wspoczynku a przy stresie nawet 69C, Eee to nieźle! Masz własną elektrownię wiatrową. Duży ten wiatrak? Bo wnioskuje, że nie niezbyt skoro cały czas "chodzi na maxa" może taki jak ten 3kW: KLIK A tak serio to o co chodzi w tym poście? :mur: Chcesz się czymś pochwalić? Edytowane 20 Września 2008 przez klami85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prestig Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) co zrobic zeby niechodzil na maxa, zeby sie tak nie grzal, kompa skladalem sam, jest mozliwe ze zle cos podlaczylem, a wiatrak jest normalny , tzn dolaczony z procesorem, w obudowie mam jeszcze 3 wiatraki, Edytowane 20 Września 2008 przez Prestig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 chyba raczej chodzi Ci o wentylatory, a nie wiatraki :mur: Możliwe, że cooler nie dociska dobrze do procesora i stąd te temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Mam nadzieję, że nałożyłeś dobrą pastę termo przewodzącą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Ludzie co wy z tą pastą? Przecież to daje 1-2 st. C! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 jak ktoś nie da pasty i między radiatorem a prockiem jest powietrze to mozna usmażyć proca a róznice między pastami są większe niż 1-2C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 1-2 stopnie... to moja pasta jest jakaś cudowna bo mam większą różnicę niż ta którą dają do procka. może ta folia z coolera nie została zdjęta? zdarza się tego nie zauważyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prestig Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 watpie zeby nie dociskal do procka, bo jak go zakladalem, to az plyta glowna sie wygiola, nielze musialem sie napocic zeby go zalozyc nie nakladalem pasty, poniewaz juz w stanardzie byl na coolerze jakis plaster glutu szarego i zadnej folii na colerze nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 NO ja tu problemu nie widze. Ten typ tak ma poprostu. Moj brat w sowin gruchocie tez ma celerona 2.8 z box coolerem i w spoczynku jest 50 C a w stresie to nawet 75 C, obudowa jest otwarta a wentyl to istna suszarka, taki glosny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...