Peedro Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby B-) ale ja muszę zaglądnąć :P Otóż od kumpla dostałem w rozliczeniu taką oto płytę jak napisałem w temacie i chciałbym się dowiedzieć co ona może. Pozatym skoro już to mam (no i oprócz tego kilka innych zabawek z epoki soc. 370), myślę żeby zainwestować w jakiegoś Celerona Tulipana i tu pytanie, czy realne jest osiągnięcie przy cielaku 1400 MHz magistrali FSB na poziomie 133 MHz? bo tak ładnie się ktoś reklamuje na allegro, że wszystkie tulipany bezproblemowo chodzą na FSB 133... No i przy okazji spytam, czy ta płyta obsługuje tylko 512 MB ramu jak każda inna na chipsecie i815? Pozdro i z góry dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 i815 obsłuży tylko 512MB, co spokojnie wystarcza temu prockowi, xp hula az miło :) z dobrą grafą (np. GF 4200Ti) mozna pograć w NFS:U, warto jednak zainwestować w pamiątki co pójdą cl2 w synchro co do celinek tulipanów to mój 1200 chodził stabilnie max 1500, jeśli chcesz 133FSB to polecam 1100A fajnie by było dostać rewizje z niskim VID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...