4in Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce na ten temat ale bardzo potrzebuje pomocy. Otóż dostałem wczoraj zaproszenie i zostało wysłane na moj stary email z którego juz kiedys sie na tl.com rejestrowałem. Teraz wyskakuje mi bład "You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged." Na kanale pomocy tl.com powiedzieli że powinien zarejestrowac sie z innego adresu ip, no i spróbowałem i dalej to samo. Na pewno problemem jest taki sam adres email. I teraz moje pytanie, czy jest szansa, że przeniosa mi kod aktywacyjny na inny email czy juz po zaproszeniu :/ ? Może ktos miał juz taka lub podobna sytuacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Na 99% już po zaproszeniu. Na tl zbytnio się użytkownikami nie przejmują chyba, że ci są vipami (spory donate). Edytowane 21 Września 2008 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...