wwd Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Witam. Poskładałem ostatnio nowy komputer i niestety nie pomyślałem o jednym - o miejscu na płycie dla Audigy 2. Zdecydowałem się na P5Q Dlx - ma dwa gniazda Pci ale zbyt blisko karty graficznej. Chciałbym żeby grafa miała dużo miejsca koło siebie i pozostaje mi tylko kupić coś na Pci-E i umieścić kartę na dole płyty. K. muzyczną potrzebuję głównie do gier, mało słucham muzyki. Jeżeli chodzi o Creativa to mam tylko dwie możliwości: X-Fi Xtreme Audio PCI Express, która jest podobno mocno okrojona lub PCI Express X-Fi Titanium. Bardziej myslę nad Titanium tylko mam pytanie - czy będzie dobrze działać na P5Q Dlx? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Asus Xonar DX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Ja mam titanium i nie narzekam, wszystko pięknie gra. Extreme audio nie bierz, bo możesz się zawieść w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Myślałem też nad Asusem, jest mniejszy i to jest plus ale sam nie wiem. Jedni chwalą inni narzekają. W grach podobno jest gorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...