Kepons Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Witam! Specyfikacja: -Aspera T6215Z -Skraplacz Alu/Cu -Kapilara 0,8 240 cm -Czynnik:R404a/R290 -Manometr cisnienia ssania Do zrobienia jeszcze porządna izolacja ( musze kupić tasme armaflexową). Load:115W@-43*C Całość Load:115W@-43*C Cisniania pod obciążeniem Idle:-50*C Cisnienie ssania przy idle. Dziękuję za uwagę Edytowane 21 Września 2008 przez Kepons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 no prosze ;) fajny taki singiel :D pokaż jakiś większy load ;) update "galerii" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Także przyznam, że układzik fajny. Robiony pod konkretne zamówienie ?? BTW. Możesz napisać tak ogólnikowo w jakich proporcjach{procentowo} mixujesz R404a i R290 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Wygląda ciekawie, ale mógłbyś dać lepsze fotki. Dobrze zaizolujesz i będzie pro (szczególnie ssącą :P). Tak się składa, że w tej chwili też buduję FC - kupiłem już większość części od Maniakalnego, ale ciągle czegoś brakuje. Domyślnie ma być na GPU - kompresor 1/4HP powinien dawać radę. Mam pytanie - gdzie kupiłeś oplot na ssącą i stację manometrów? O ile stacje widziałem jeszcze na allegro za 160 zł, ale oplotów o tej średnicy nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...