Mark18 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Witam Mam zamiar kupić monitor LCD Panorama 22" do 600-700zł. I mam jeszcze inne pytanie. Teraz posiadam Panorame 20" LG L204WT i czy warto go wogóle sprzedawac i kupować 22"? Jak bym miał sprzedawać to za ile? Monitor uzywany półroku Stan BDB? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Ja bym nie wymieniał, lepiej już kupić min. 24' by była jakaś różnica w wielkości ekranu. Ale jak już to polecam LG WT2252TQ-PF ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 A za ile ceni sie mój monitorek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferenchy Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) A po co tworzyć swój temat jak masz już gotowy? "Robienie syfu" [TURNED ON]? Edit: @post niżej Skąd ja mam to wiedzieć? Na allegro masz nowe z wypalonym pixelem za 510zł. A Ty to sprzedasz za ile pójdzie, bo widzę że minimalnej ceny nie dałeś. Edytowane 21 Września 2008 przez ferenchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 No to sorki, ale ile jest wart moj monitorek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...