mynka Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Witam mam problem z zarządzaniem energią otóż po przeinstalowaniu Visty mam problem z zarządzaniem energią. Wygaszenie monitora mam ustawione na 15 min, wyjątek od tego stanowiły filmy, tzn monitor wyłączał się dopiero po zakończeniu filmu Teraz natomiast monitor twardo wygasza się po 15 min nie zależnie od tego czy oglądam film czy po prostu nic nie robię. Byłbym niezmiernie wdzięczny za wskazówki jak to skonfigurować :mur: Mam zainstalowaną Vistę Ultimate kodekiem video jest K-lite Codec Pack w ostatniej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Panel Sterowania -> Opcje zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Witam mam problem z zarządzaniem energią otóż po przeinstalowaniu Visty mam problem z zarządzaniem energią. Wygaszenie monitora mam ustawione na 15 min, wyjątek od tego stanowiły filmy, tzn monitor wyłączał się dopiero po zakończeniu filmu Teraz natomiast monitor twardo wygasza się po 15 min nie zależnie od tego czy oglądam film czy po prostu nic nie robię. Byłbym niezmiernie wdzięczny za wskazówki jak to skonfigurować :mur: Mam zainstalowaną Vistę Ultimate kodekiem video jest K-lite Codec Pack w ostatniej wersji a czym odtwarzasz? Bo u mnie jak ogladam cos w Windows Media Classic to tez sie wylacza, a w SubEdicie juz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 bestplayer, allplayer, mediaplayer. Sprawa wygląda tak, wiem, że w allplayerze na 100% to się nie działo. Sprawdzę inne playerki, może coś to da, ale i tak coś w systemie jest zwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...