Sula Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Jest to moj pierwszy zakup gryzonia od lat ,probowalem szukac na wlasna reke ,ale zupelnie nie orientuje sie na rynku obecnie. Myszka jest mi potrzebna do laptopa takze musi byc: - bezprzewodowa - laserowa (abym mogl sie nia poslugiwac na jak najwiekszej ilosci roznych powierzchni) - duza - mam duze dlonie i wiekszosc myszek do lapkow ktore trzymalem w rece byly strasznie niewygodnie przez to ze male Mysz bedzie uzywana glownie do codziennej pracy na komputerze takze wazna jest wygoda ,okresowo tez do gier ,ale to raczej strategie takze nie potrzebuje kablowej wyczynowej myszy. Budzet - do 120 zl ,chociaz im mniej tym oczywiscie lepiej Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 ja w podobnej cenie dopadłem na allegro Logitech MX Revolution. Lepszej nie znajdziesz, choć do laptopa może średnio się nadaje ze względu na konieczność brania ze sobą ładowarki jak się jedzie na dłużej niż tydzień. Inni kandydaci to IMO: Logitech MX620 A4Tech G6 70D (lub R7 70D) - jest optyczna, ale wygodna, tania i świetnie się sprawuje w aplikacjach biurowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...