Stiven Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jest cos takiego w sklepie jak przejsciówka game port (chyba tak to sie nazywa, taka co jest na karcie muzycznej) na usb? Jak tak to ile moze kosztowac? tak mniejwiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 obawiam sie, ze nia ma, choc moge sie mylic. sam bym chcial podobna przejsciowke tylko, ze z usb na game port, bo na mojej plycie jest 1500 :P gniazd usb a game portu nie ma (poczeba mi do mojego starego pada). chyba niedopatrzenie msi. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A właśnie, że jest (Game port adapter/USB):wink: Gdzie? U mnie w sklepie za 59 netto. Leży mi to juz z pół roku. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Do joyi Logitecha dają przejściówke z Gameportu na USB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...