MrSheibuss Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Jak w tytule jaki będzie najlepszy monitor 22cale do 800zł do gier i neta czy Samsung T220 by pasował? Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hathor Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=12454 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...roducts_id=8616 Ten drugi sam posiadam i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Samsungi 223BW sa w saturnie po 599 zl :P (Bydgoszcz) - tez polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSheibuss Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Nad 223 bw już myślałem ma go mój kumpel i jakoś za bardzo nie przypadł mi do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvith Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 ja bym wybral Lg w2252tq. mam i jest super:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=11882 samsungi też nie są złe ale nie mają gwarancji na bad piksele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 http://www.agito.pl/powyzej-19/lg-22-lcd-w...352.329003.html :) W media markt na polce prawie najladniej swiecil. Tylko drozszy samsung byl widocznie lepszy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arxel Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Ja się zdecydowałem na Samsunga T220 :-) Niesamowity design (Samsung króluje w tej dziedzinie ;-)) i przystepna cena (w Apollo 815zł). Co prawda miałem składać dziś zamówienie by był dostępny w środę/czawrtek, lecz stronka padła :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 T220 - bez sensu. Za drogi w stosunku do reszty (z tego co pamiętam, to koło 800 zł). Moim zdaniem zamiast W2252TQ-PF lepiej jest wziąć W2252V-PF - to to samo, co TQ i ma też HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Ja się zdecydowałem na Samsunga T220 :-) Niesamowity design (Samsung króluje w tej dziedzinie ;-)) i przystepna cena (w Apollo 815zł). Co prawda miałem składać dziś zamówienie by był dostępny w środę/czawrtek, lecz stronka padła :-( Jak juz Twoj samsung przyjedzie to lykaj tabletki na chorobe lokomocyjna ;) bo minimalne drgania powoduja ze caly monitor sie kiwa :) Na szczescie zostalo to w pore wychwycone :) Gdyby nie to to naprawde jest to bardzo dobry monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSheibuss Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Bardzo chętnie posłuchałbym osób które mają ten monitor - jeśli chodzi o drgania to u mnie nie ma z tym problemu...:) Edytowane 22 Września 2008 przez SabU91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 I nie przesadzlabym z tym wyborem lcd pod wzgledem Designu, no dobra nie zaszkodzi jak monitor sie podoba, ale zeby to bylo glownie kryterium wybor.. no coments :P Zdecydowanie optowalbym za LG w2252tq to bardzo dobry wybor(sam produkt bdb i gwarancja na bad piksele nie do przebicia) i na dodatek niezbyt kosztowny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSheibuss Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Kupiłem T220 z prostego względu - w sklepie w którym go kupowałem nie mieli LG W2252TQ chociaż byłem już niemal zdecydowany na LG-ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...