Micho1010 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Witam mam wielki problem,jak chcę odpalić nowszą grę np.call of duty4 lub colina dirta wyskakuje mi błąd ''nie wysyłaj'' mam zainstalowany najnowszy directX,xlive nie mam tylko visual c++ gdy wsześniej miałem zainstalowany też gry nie chciały działać mój sprzet athlon 2600xp ~2.1ghz 1gb ram x1650pro ddr3 epox 8rda3i wymagania sprzetowe spełniam tylko proc niby przy słaby bo napisali ze minimalnie ma byc 2800 ale wczesniej na słabszym sprzecie na 2000xp 784ram i r9550 ecs k7s5a gra chodzia grid mi tez nie chce dziłac a u kumpla na podobnym sprzecie na celeron 2.4ghz 1gb ram i hd2400pro gra dobrze chodzi na low a u mnie nadal bład nie wysylaj z gory dzieki za odpowiedzi pozdro dodam ze przy starszych nieco grach błąd nie wysylaj nie wystepuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Proc nie obsługuje SSE3, więc w nowe gry wymagające tych instrukcji nie pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 A najlepsze jest to, że on chyba nie obsługuje SSE2 , nie mówiąc o SSE3 ... 2000xp 784ram i r9550 ecs k7s5a Kiedyś miałem identyczny zestaw ( te same Mobo ... ) celeron 2.4ghz 1gb ram i hd2400pro Celeronek prawdopodobnie obsługuje SSE2 /// dziwne xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Sorry, chodzilo o SSE2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 a czy jest jakis program sterownik lub inna opcja wgrac te sse2 a dlaczego cod4 mi nie chce dzilac czy to moze byc wina visual c++ bo napewno nie procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Jakby to byla wina Visuala, to by sie pewnie nawet nie zainstalowal. SSE (ktoregokolwiek) nie da sie w zaden sposob dodac programowo, bo to jest zestaw instrukcji CPU. Co do minimalnych wymagan COD4: Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon 64 2800+ processorI tyle w tym temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Costi jak bys czytal uwarznie mojego posta to bys widzial ze wczesniej mi dzialalo na 2000+xp a teraz mam podkreconego na 2700+ i nie chce mi sie właczyc wiec to nie przez wymagania sprzetowe jest proglem.Mógł bys mi ktos wysłać linka z visualem c++ normalna instalke bo wszedzie jest instalacja przez internet przepraszam ze taki chaos sieje ale nie mam dostepu do internetu tylko w szkole na 10-20 min.wiec nawet nie mam czasu poszukac dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...