bomberktmg Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Mam kartę radeon 9550/x1050 series, tv panasonic z wejściami s-video, euro, chinch.. i problem polega na tym ze nie mogę uzyskać właściwego obrazu na tv. 1) podłączając przez kabel s-video - euro pod wejście 1 euro na tv uzyskuje piękny obraz lecz brak koloru.. 2) podłączając przez kabel s-video - euro pod wejście 2 euro z funkcją przełączania za pomocą pilota między trybami AV2 i AV2S uzyskuje obraz z kolorami lecz migający i latający po całym ekranie. 3) podłączając przez kabel s-video - s-video pod wejście s-video na tv uzyskuje kompletnie nieczytelny rozmazany obraz na telewizorze. Dodam ze mam najnowsze sterowniki do karty graf. i przestawiałem już chyba wszystko co było do przestawienia w catalyst control center. Czy ktoś jest mi wstanie pomóc?? walcze juz drugi dzien :mur: ciekawi mnie jeszcze dlaczego jak włączałem przycisk włącz(na obrazku) i biorę zatwierdź to mi cofa moja reakcje i dalej jest wył. pomimo ze pisze podłączony http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/957073d50944e863.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...