magnez2708 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 wiem ze zrobilem cholerny blad bo kupilem [ciach!]iany komputer w supermarkecie (jakies gowniane gowno z ntt) nie chce mi sie windows zainstalowac...zaczerpnelem wielu porad z roznych serwisow..i...diagnoza jest dla mnie jak wyrok...a mianowicie chodzi o upgrate biosu do modelu P5GC-MX/NTT/SI-prosze o pomoc bo nie wiem skad mam pobrac takowy plik :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Ze strony producenta, bios do płyty P5GC-MX. http://www.asus.com/search.aspx?searchitem...;searchkey=P5GC Wybierz swoją wersję, a później z menu przejdź do download. Edytowane 22 Września 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnez2708 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 no wlasnie probowalem ale plyta mi odrzuca do tego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Kiedy go kupiłeś? Do 10 dni możesz chyba oddać. Jak nadal nie będziesz mógł zainstaloać windowsa to daj na reklamacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnez2708 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 wlasnie kupilem go 3 tygodnie temu i gwarancje (jak twierdzi producent) trace po zmianie oprogramowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Kiedy go kupiłeś? Do 10 dni możesz chyba oddać. Jak nadal nie będziesz mógł zainstaloać windowsa to daj na reklamacje. Taka możliwośc jest tylko w przypadku kupienia towaru "na odległość", jeśli odebrał na miejscu, to juz takiej mozliwosci nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Nie wiedziałem bo nigdy nic tak nie oddawałem. A dokładniej dlaczego nie możesz zainstalować windowsa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnez2708 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 instalacja przebiega bezawaryjnie do momentu pierwszego restartu...po nim wszystko staje w miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Ze strony producenta, bios do płyty P5GC-MX. 3103836[/snapback] no wlasnie probowalem ale plyta mi odrzuca do tego modelu Na stronie Asusa są trzy wersje tej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...