Misyo Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Witam Kupiłem sobie obudowę zewnętrzną. Kabelek eSATA podłączyłem do gniazda zewnętrznego eSATA w płycie.... Odpalam kompa.. nic. No to włażę do biosu. Ustawiam wszystkie dyski na AUTO. Reset.. wciąż nie mam dysku. Gdzie się uruchamia ten dysk żeby system go widział? Moja płyta to ASUS p5w dh deluxe..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Obudowa zewnętrzna dysku ma pstryczek zasilania na obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Heh no bez przesady ;-) Sprawa załatwiona. Miałem wyłączony drugi kontroler na płycie JMIcron czy jakoś tak. Włączyłem go tylko i od razu znalazł 320GB ;D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Jak bios nie widzi dysku, to nic innego do głowy nie przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosnik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) gdzie dokładnie ta opcja jest? jakis screen moze. najlepiej. mam tą samą płytę. wszystkie sloty mam już zajete. tylko to z tyłu nie JMIcron masz ustawione na ahci czy jak? basic? Edytowane 21 Stycznia 2010 przez milosnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...