Skocz do zawartości
BrechZiom3000

Pov 8800 Gts 512

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuje szybkiej rady na na aukcji na której wychaczyłem tą grafe sztuki schodzą z minuty na minute :)

A wiec chce kupić nową grafe mam obecnie mało wydajnego palita 8600gt i zastanawiałem sie nad 8800gt ale trafiłem na fajną offerte dzis na allegro 8800 gts 512 mb za 333zł tylko ze firmy Point of View nie znam tej firmy nie wiem czy to nie jakieś [ciach!]o. Czytałem ze wychodziły obkrojone wersje 8800gt ale tu w opisie producenta wszystko wygląda na ok. Co mi poradzicie ?

moj obecny zestaw :

E2160 OC 2.5ghz

gigabyte ga-p35-ds3

2gb (2x1) 800mhz

8600gt palita

chieftec 450W

link do tej aukcji 3104146[/snapback]

Witam!

Potrzebuje szybkiej rady na na aukcji na której wychaczyłem tą grafe sztuki schodzą z minuty na minute :)

A wiec chce kupić nową grafe mam obecnie mało wydajnego palita 8600gt i zastanawiałem sie nad 8800gt ale trafiłem na fajną offerte dzis na allegro 8800 gts 512 mb za 333zł tylko ze firmy Point of View nie znam tej firmy nie wiem czy to nie jakieś [ciach!]o. Czytałem ze wychodziły obkrojone wersje 8800gt ale tu w opisie producenta wszystko wygląda na ok. Co mi poradzicie ?

moj obecny zestaw :

E2160 OC 2.5ghz

gigabyte ga-p35-ds3

2gb (2x1) 800mhz

8600gt palita

chieftec 450W

link do tej aukcji http://www.allegro.pl/item444325862_promo_...e_650_1940.html

ps. sorki wiem ze powinienem w dziale o 8800gts ale zależy mi na szasie

no i stało sie kupiłem xD byłem przed ostatni ^^

teraz nasuwa mi sie takie skromne pytanie czy moj 450W to udźwignie? :D

Edytowane przez BrechZiom3000

Udostępnij tę odpowiedź