shooter Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Witam szanownych kolegów! Mam do Was prośbę. Mianowicie czy moglibyście mi pomóc wybrać głośniki do kina domowego w cenie do 500 PLN? Chodzi mi o 2 kolumny. Wiem, że są firmy z górnej półki - Denon, Rubicon, ale nie chcę wydawać tylu pieniędzy. Może polecicie coś z czego będę zadowolony. Nie jestem audiofilem :). Mam TV 32'' i do niego chce podpiąć jeszcze 2 kolumny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 www.diyaudio.pl Tam Ci na pewno lepiej doradza niz tutaj ;) sprawdz sobie dzial z wlasnymi konstrukcjami i na pewno do 500 zlotych zlozysz super kolumienki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Ale ja nie chcę Do It Myself ;) tylko chce kupić 2 głośniczki gotowe do 500 PLN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Jest przyklejony temat o audio. Myślę, że więcej nam nie potrzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...