wisnia666 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mam problem z zainsatlowaniem updata Q306676_WXP_SP1_x86_PLK na winxp pl. Podczas instalacji wyskakuje komunikat że nie można zainstalować "pliku wykazu" Co to oznacza? Jak temu zaradzić? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 jezeli masz pirata - to moze ten tekst cos Tobie wyjasni (a ten tez moze sie przydac) BTW polecam zglosic sie na TO forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 a TEN tekst rozwiewa wszystkie watpliwosci ...piratow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zobacz tez artykuly na www.win2k.px.pl i www.xp-erience.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Hehehe a u mnie wszystko działa (Q306676 również), chociaż używam dość popularnego klucza FCKGW-****. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 No coz dzieki za pomoc moze sie uda. Boze jak ja nienawidzę m$.. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Hehe udało sie!! Rozpakowalem ręncznie pacha i co sie dalo zamienilem pod windowsem, a to co sie nie dalo pod dosem ale najpierw musialem konvertowc ntfs na fat 32:( ale tera działa spoko !! Hehe na wszystko jest sposób.. Nie damy sie m$ :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...