RyPeR Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Witam Zamierzam wymienic drukarke ( dotychczas mam canon bjc-1000 ) i zastanawiam sie nad Hp 3820, 3420, Canonem i320, Canonem S200X... lub moze jeszcze cos innego zaproponujecie? Glownie drukarka potrzebna mi jest do drukowania tekstu, nieraz jakis zdjec. Zalezy mi na jakosci. Ktora polecacie? Cena do 300zl... :/ Aha i prosze nieupowaznionych nie mowic ze to jzu bylo, szukaj itp. ( Od tego sa moderatorzy a nie zwykli uzytkownicy forum ) Dzis rano szukalem i troche na ten temat jest, ale ja potrzebuje konkretnej odpowiedz na przedstawiony problem. Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jeżeli zależy ci na jakości (i choć trochę na szybkości) to żadnej z HP w cenie do 300PLN ci nie polecam. Najtańszą z sensownych (i zarazem rewelacyjną) jest HP DJ5550 - ale to już inny wydatek. W cenie do 300 raczej Cannon lub nawet Epson - drukują tak samo, a przynajmniej taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...