WoooCash Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 (edytowane) mam ta nieszczesna Gigabyte Ga-945p-s3 gdzie o podkrecaniu mozna zapomniec... prosze drodzy forumowicze doradzcie na co to zamienic ??? cena zeby byla nie za wysoka bo mam zamiar cos na allegro wyhaczyc a sprzedac to to badziewie :/ Edytowane 23 Września 2008 przez WoooCash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 ejjj ludzie pomoze ktos ? asus p5b deluxe jest sens to brac teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rick Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 na twoim miejscu zastanowilbym sie nad Asusem P5Q Deluxe. Super plytka jak na ten czas. Albo jej wersje PRO. Sam posiadam i dobrze sie sprawuje. Pozatym DDR3 narazie sa nieoplacalne. I kto wie czy wogole beda moze wejda DDR4 za jakis czas?? (mozliwosc) xD Zalezy czego oczekujesz od plyty glownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 stabilnosci i o/c bo na tym gigabyte co mam to nie mozna doslownie nic :/... no tak p5q deluxe ale jej cena jest juz wysoka a zalezy mi na tym zeby jak najmniej wydac dlatego pomyslalem o p5b deluxe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że takie pytania zadajemy w dziale "co kupić?" Nie wspominam nawet o pisaniu 2 postów pod rząd.... Zaprawdę powiadam Ci poznasz gniew moderatora. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 ajjj... szkoda ze nie ma opcji usun temat... czy tam przenies... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rick Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Niema. Bierz Pro albo Deluxa. I to pod DDr2. ale jesli chcesz oszczednie to polecam Pro. Super plytka. I kosztuje http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=ASUS+P5Q+PRO pozdro. I na przyszlosc nie w tym DZIALE!!! ps. na allegro taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...