pedro_spd Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Prosze nie krzyczec. W sprawie sterow A2@Live bylo duzo watkow. PRZECZYTALEM prawie wszystkie. Problem polega na tym ze nie znalazlem odpowiedzi na pytanie (choc takie pytanie bylo zadane) co zrobic gdy kolejne instalacje sterowniko nie pomagaja i w systemi jest widoczna dzwiekowka, a w multimediach - urzadzeniach nie ma sprzetu ... wiec nie ma dzwieku. Zonk polega wlasnie na tym ze karta jest, ale jej nie ma. Rozwiazaniem jest oczywiscie format (robilem 2 dni temu wiec nie mam ochoty i czasu - dzisiaj jest liga mistrzow). Gdzies bylo pytanie o Live w zwiazku z problemami ze sterami ale nie wiem czy to zadziala u mnie: "Metoda ręczna: 1.Zainstaluj standardowe. 2.Z pliku z z nowymi sterownikami (LiveDrvPack.exe 25MB) wypakuj katalog drivers w ktry jest w katalogu Audio 3. W menadżerze urządzeń wybierz Live!a i aktualizuj sterownik. 4. Wybierz opcję pokaż wszystkie urządzenia i podaj ścieżkę do katalogu drivers jak masz win2k/xp to DriversWIN2K_XP." Z gory dzieki za odpowiedz - mam nadzieje ze ktos sie juz z tym problemem spotkal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro_spd Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Nikt nie odpowiedzial wiec sam odpowiadam. Po pierwsze - zainstalowac sterowniki raz i koniec - kpax III bardzo ladnie dzialaja + audigy2 ale juz bez starownikow. Jesli sie cos pokopalo to u mnie pomogle wrzucic win98se na win98se - programy, sterowniki pozostaja. Zainstalowac oryginalne sterowniki do Live! - u mnie rozpoznane urzadzenie Live!2K, wrzucic na to kpax III i nic wiecej nie da sie zrobic bo soft Audigy2 nie bedzie dzialal prawidlowo lub wcale, a urzadzenie wykrywane bedzie nadal Live! choc na serownikach kpax III (nie pamietam czy ta sie pisze kpax - nie mam gdzie tego sprawdzic w tym momencie). Bez formatu, ale z dzwiekiem. Bez Audigy, ale z kpax'em (chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...